Băi, „românii”, nu-l lăsați pe Ponta să vă pupe-n cur, că vă face la portofel!

de Mihai Enciu , 15 septembrie 2016
”Niște țăran”, tablou de patrimoniu politic cu peisan social - democrat cu capul la treabă și mâinile bătătorite. Firește, de-atâta lucru manual...

Odată cu apropierea alegerilor, la dosul personajului colectiv cunoscut sub numele de „românii” se înghesuie să pupe tot mai mulți politicieni în căutare de voturi. Logica pentru care se întâmplă asta este simplă. Dacă pupatul electoratului în cur, chiar și nespălat fiind, durează o fracțiune de secundă, mălaiul rezultat din accederea la putere ca urmare a acelui gest durează foarte mult, mai ales dacă-l duci în offshore.

Pe această logică au ieșit la pupat românii în cur doi pesediști dubioși, experți în operațiuni complicate pe portofele și bugete publice. Este vorba despre condamnatul Liviu Dragnea și viitorul condamnat Victor Puie Monta, care și-au stabilit sarcinile pentru viitoarea campanie erect-orală. Momentul survine unui scandal monstru între cei doi bogați oameni de stat, care s-au porcăit îndelung după ce Ponta a dat semne că vrea s-o cârmească spre partidul- balamuc PRU. După două vizite conjugale comise de Pontache la Dragnea-n sufragerie spiritele s-au calmat și cei doi au ajuns la concluzia că se mai poate fura încă din această țară.

Ca atare oamenii și-au împărțit sarcinile în vederea comiterii de infracțiuni. Pardon, operațiuni. Operațiunea pe portofelele românilor a fost camuflată sub onorabila intenție a elaborării unui program de guvernare, cică, cei doi administrându-și reciproc stimulente orale după cum urmează:

Ponta lui Dragnea: „Liviu Dragnea mi-a cerut să mă ocup de ceva ce cred că mă şi pricep şi mi-a şi ieşit bine, şi anume banii românilor. Cunosc foarte bine şi ce înseamnă FMI, Comisie Europeană, Bancă Mondială, deficit şi aşa mai departe”. Mitomanul a uitat că prindea muște cu gura închisă la Cotroceni când dictatorul Traian Băsescu îl întreba de MTO. Punem pariu că nici acum indolentul nu știe că MTO înseamnă Medium Term  Objective. Iar dacă știe muzica, adicătelea cum sună, sigur nu știe ce înseamnă. Cât despre „mă ocup de banii românilor” intenția mitomanului este clară, astfel încât eu zic să formulăm în denunț pentru tentativă de înșelăciune și tâlhărie.

Dragnea lui Ponta: ”I-am cerut lui Victor să se ocupe de partea de finanțe publice şi cu toate celelalte chestiuni adiacente din programul de guvernare, cred că este cel mai îndreptățit să o facă, şi a acceptat şi cred că o să discutăm liniile principale sau tot programul de guvernare la Comitetul Executiv Naţional de săptămâna viitoare” .

Aoleu! După ce un incapabil susține că vrea să se ocupe de banii noștri aflăm că un alt incapabil, un țăran hârșit dar coclit, condamnat pentru furt de voturi, are pretenția că este creierul de găină din care țâșnește programul de fraudare. Pardon, de guvernare! Dacă calculul celor doi penaliști se va materializa, atunci Puie se va ocupa să ne ia banii iar condamnatul Livache se va îngriji cum să-i sifoneze către Brazilia, Dubai și alte zări lipsite de taxe, impozite sau anchete DNA. Planul este foarte bun că l-ar aproba și Al Capone dacă ar mai trăi. Depinde însă de personajul colectiv, numitul „românii”, pe care cei doi nu prididesc să-l satisfacă. Deocamdată anal și cam pe uscat. După care urmează portofelul, executat manual. Să nu ziceți că nu v-am spus.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • vasile

  25 septembrie 2016 20:32

  Ti-ai dat demisia de ce?secret! si acum vrei iarasi la butoane!? DEmisia e demisie ...PUNCT !

  raspunde comentariului
 • jules

  15 septembrie 2016 10:47

  da , ne-ai cam spus ce viitor de aur ne asteapta ! problema e ca " romanii " vor vota din nou cu acea parte a corpului care acum e bine pupata si lustruita .

  raspunde comentariului
+