HomePoliticBăsescu, după turneul din America Latină: „Intrăm într-o criză...

Băsescu, după turneul din America Latină: „Intrăm într-o criză de telenovele”

La întoarcerea din America Latină, Traian Băsescu a declarat că viitorul Uniunii Europene este sumbru. Conform datelor prezentate în timpul vizitei sale, telenovelele produse în țări precum Brazilia, Argentina și Mexic au ajuns să fie atât de slabe încât nici măcar pe voyo.ro nu vor apărea. Se discută titrarea acestora în indiană și difuzarea pe Național TV, dar nici acest lucru nu pare foarte sigur.

Conform președintelui, UE a investit aproximativ 385 de miliarde de euro în telenovelele latine, inclusiv cu burse pentru statele ai căror oameni vor să joace în aceste producții. Conform cifrelor, România a avut o cotă de absorbție a burselor de telenovele de 97%, bani folosiți pentru concedii și shopping.

La summitul CELAC-UE s-au adoptat două documente vitale pentru continuitatea cinematografiei latine: politicienii din Europa sunt nevoiți să fie mai teatrali și să se lase filmați non-stop, iar zecile de pelicule realizate de Sergiu Nicolaescu vor fi titrate în spaniolă: „Una bagatela, me fueron acribillado!” se va auzi din gura lui Comisionado Miclovano.

Pentru a arăta că este și un președinte actor, nu doar jucător, Băsescu a ales să joace în două telenovele care vor face înconjurul lumii: „Sărmana Marină” și „Bătty cea urâtă”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare