Băsescu se vede Cuza 2

de Marcel Viorel , 18 martie 2016
© rahoveanu

Traian Băsescu a depus actele pentru a obține cetățenia moldovenească, supărat că după atâția ani încă nu s-a unit România cu Rep. Moldova și trebuie să mai completeze formalități pentru câteva damigene de vin moldovenesc și o ocheadă la frumusețile lor.

Citește si: Colonele, da’ gradu’, cum e cu gradu’?

Vestea a șocat pe toată lumea, cursul firesc fiind cu totul altul: te naști moldovean - primești cetățenie română – pleci la muncă-n Spania. Practic Băsescu merge împotriva curentului și precum somonul se pregătește să-și lase icrele prin… Bălți.

Zvonurile spun că după cetățenie Băsescu vrea să candideze pentru postul de Președinte al Rep. Moldova, dorind scaunul de la Cotroșieni (așa-mi imaginez că se numește palatul prezidențial din Chișinău). E interesantă strategia lui Băsescu. Precum A. I. Cuza, vrea să cucerească Moldova prin câștigarea alegerilor și apoi o unește cu România. O să dureze ceva până se-ntâmplă asta. Trebuie să-și găsească o Udrea locală și să fondeze un partid de lichele și lingăi, dar totul pare promițător. Apoi va candida, va câștiga și va face Unirea.

Dacă-I iese combinația poate candidează și-n Ungaria, Serbia, Ucraina și Bulgaria și facem un imperiu.

Citește si: Buzele iobagului pe pulpana idolului de serviciu

Aștept cu interes să văd cum se finalizează treaba moldovenească și sunt curios dacă istoria se repetă. Poate câștigă A. I. Băse, face unirea și apoi vine monarhia nemțească să facă ordine.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+