Bătrâne Klaus, cât mai durează șepticul ăsta de prost gust?

de Paul Gabor , 01 martie 2016
Bătrâne Klaus, cât mai durează șepticul ăsta de prost gust?

Știm din start că discuțiile despre morală, etică, coloană vertebrală și alte asemenea finețuri îți par incomode, nu ești în largul tău cu fundul prin tribunale, încercând să nu pierzi casa de pe urma căreia iei o chirie frumușică, nu te coafează deloc miștourile din ziare despre prima doamnă, partidele de tenis din Miami, vacanțele boierești de care te bucuri enorm și nu cred că vei fi foarte satisfăcut să afli că înțepăturile presei nu vor înceta niciodată, chiar dacă mai beneficiezi încă de blândețea multor jurnaliști. Cu toate astea mă voi repeta: nu mi-ai inspirat încredere niciodată și nu am crezut în aspectul tău sobru, de bun edil cu mâna de fier în mănușă de catifea. Nu, gogorițele astea nu le-am înghițit niciodată, cea cu gospodarul sibian, în special, m-a făcut mereu să zâmbesc tâmp.

Azi e ziua în care doamnele așteaptă un mărțișor și un buchet de flori. Se comemorează în același timp patru luni de când tinerii din Colectiv au trecut prin flăcări și ți-au oferit guvernul tău de tehnocrați - între noi fie vorba, o gașcă multipartinică acceptată tacit de toată suflarea politică a momentului.

Ce faci tu astăzi? Cum răspunzi din fotoliul prezidențial? După părerea mea, într-un mod lamentabil oferind titlul de ”Luptător pentru Victoria Revoluției Române din 1989 - Luptător cu Rol Determinant” unor indivizi care nu sunt prezenți în conștiința publică cu nici un act care să confirme acest merit. Cu ce au contribuit în mod ”determinant” Eugen Nicolicea, Radu Mircea Berceanu, Bogdan Niculescu Duvăz, Valentin Hossu Longin, Romeo Marius Raicu, Helmut Duckadam, Metin Cerchez, Constantin Grancea, Aurică ”Papuașul” - cunoscut interlop bucureștean din anii '90? De ce îți permiți, ca președinte, să sfidezi o țară întreagă semnând ca primarul de comună, fără să-ți pui măcar un semn de întrebare? Pentru că - nu-i așa? - scuza cu care vei ieși în zilele următoare va fi că ”nu am știut, nu am avut timp să mă informez, listele erau alcătuite de multă vreme, propunerile vin din teritoriu, iar acordarea titlurilor s-a făcut în baza unei legi dată de, hahaha, Victor Ponta”.

Ai senzația că toți suntem tâmpiți? În baza acestui raționament chiar și eu mă pot duce mâine cu cinci porci drept șpagă la primarul din Văscăuți, să-mi pună o ștampilă prin care să ateste că am fost pe baricadele CAP-ului în acele zile, cu mitraliera în mână. Îmi rămâne doar să mai aștept un fraier la Cotroceni cu bunăvoință și pastă în pix și gata, mi-am aranjat o pensie substanțială până când moartea ne va despărți. Nu-i așa, bătrâne Klaus? Suntem proști, așa părem din biroul tău? Sau babalâcul ignorant ești chiar tu, cel care se lasă dus de nas (n-o fi și asta o scuză patetică?) de consilierii din preajmă? Ia mai aruncă o privire: te-au înconjurat serviciile, sunt chiar toți plătiți să te defăimeze și să te facă cu ou și cu oțet în fața electoratului? Înțelegi limba română, citești miile de comentarii ce apar în spațiul public sau le primești doar pe cele filtrate care nu-ți deranjează metabolismul matinal?

Țin să te anunț că a fi președinte, arbitru, a fi un căutător permanent al echilibrului instituțional nu se traduce prin a pupa în fund partidele, CSM-ul, DNA-ul, serviciile, parlamentul sau poalele coanei Merkel și ale ambasadelor. Mai e și altceva: mai sunt oamenii care te-au votat și pe care, acum, prin această nouă prostie pe care o faci, îi scuipi suveran în ochi.

Ai reușit să stopezi pentru câteva secunde ifosele prezidențiale din ultima vreme ca să te întrebi cum se simt cei care ți-au acordat votul? Nu cred că ai făcut-o pentru că observ că până și ipocrizia pe care o manifești este de mâna a doua. Nu ai stofă, profesore, nu știi să mimezi. Nu-ți iese. Ești abrupt, sec, ai muchiile prea prost șlefuite pentru a rezista. Japonezii stau în genunchi, au o poziție denumită ”Seiza” - e expresia demnității și a respectului față de cel pe care îl ai în față. Studiaz-o în momentele de calm. Renunță la statul mioritic în genunchi și, mai ales, renunță să scuipi din picioare. Ești un bărbat înalt, nu prea ai precizie.

Vei fi primul președinte care nu va repeta mandatul, unii spun că nu-l vei termina nici măcar pe acesta, din prostie. Din pură prostie, bătrâne Klaus. Dacă Miluț spunea că l-a învins sistemul, cu tine nici măcar nu e nevoie să se întrebuințeze prea tare. Ești mult prea ros pe dinăuntru, mult prea dornic să te pupi dimineața în oglindă spunând ”ce fain îs” și mult prea neatent pentru un joc de cărți, chiar și atât de simplu cum e șepticul tovărășesc prezidențial.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • gogu

  04 martie 2016 21:45

  Basisti ati fost, basisti mai sunteti...

  raspunde comentariului
 • Alin

  02 martie 2016 22:15

  Multi idioti pe la voi, alti idioti sinistri. De destepti ce ati fost si dupa ce ati luat-o prin batista, v-ati spart in trei ziare, unul mai penibil decat altul. Era mai bun ponta-galaxie? A fost bun TB? Bine ca v-am aruncat colectia de ziare la gunoi.

  raspunde comentariului
 • Alina Sadica

  02 martie 2016 0:24

  Asa se explica si lipsa de atitudine de care domnul Iohanis da dovada cu privire la copii răpiți de norvegieni.

  raspunde comentariului
 • Ciolanis Satana Klau-SS

  02 martie 2016 0:23

  Ciolanis Satana Klau-SSCiolanis Satana Klau-SS121.000 euro pe noua masina de lux mercedes achizitionata din banii nostri de catre SPP si Administratia Prezidentiala, din banii nostri, ai iobagilor ai sclavilor pe mosia austroungarilor daca ne apropiem de .realiate . modest , foarte modest pt. cineva care a debutat ca Ciolanis.Baby-Brooker

  raspunde comentariului
 • Iolanda Balesi

  02 martie 2016 0:19

  Iohannis invocă faptul că adopia a fost cu drepturi depline i familia aparinătoare nu mai are dreptul să ia legătura cu copiii adoptai. Total fals! Îl contrazice Dreptul Internaional al Copiilor, care spune, la Art. 1, că fiecare copil are dreptul legitim să-i cunoască părinii i familia din care provine.

  raspunde comentariului
 • Rodica Gelu

  02 martie 2016 0:17

  Deinem caseta cu această conferină de presă a lui Iohannis din anul 2000, care este un cap clar de acuzare împotriva familiei Iohannis. Putei să vizionai i dumneavoastră conferina respectivă de presă aici httpwww.youtube.comwatch?v=12kDTTrA3QI

  raspunde comentariului
 • Luminita Dima

  02 martie 2016 0:16

  Carmen Johanis vrajiturea este supranumita Cr4uela din 101 de dalmatieni sau vrajitoarea din poveste cu alba ca zapada si cei sapte pitici sau baba vrajitoare din Hensal si Gretar cu casa de ciocolata.

  raspunde comentariului
 • Dana Elena

  02 martie 2016 0:14

  De asemenea, deinem două mărturii, de la persoane diferite, care nu se cunosc între ele,privind copii inui în couri de nuiele la familia Lăzurca, socrii lui Klaus Iohannis

  raspunde comentariului
 • Juana Cristina

  02 martie 2016 0:13

  Klaus Iohannis i un anume Radu Gheorghe, fratele Georgetei Lăzurca, fost activist comunist si securist,unchiul lui Carmen. Problema devine i mai gravă, deoarece nu este vorba doar de adopia frailor Iliu i a Andei Scutelnicu. Chiar bunica, Maria Iliu, afirmă că erau două familii de canadieni, împreună cu Carmen Iohannis, la Tribunalul Sibiu i, în timp ce familia Lalande a adoptat cei patru copii, cealaltă familie a adoptat cinci!

  raspunde comentariului
 • Oana Zavorescu

  02 martie 2016 0:11

  Vrăjitoarea Carmen, cum o numete bătrâna copleită de amărăciune, o minise pe aceasta că i ea are o fetiă pe care o dă, la fel, în Canada pentru un trai mai bun, doar ca să o determine să renune la nepoi.

  raspunde comentariului
 • Ioana Vsilievici

  02 martie 2016 0:11

  Familia Iohannis nu are copii. Dacă ei au intermediat adopiile acelea spre binele copiilor, atunci de ce nu au adopta i ei măcar unul, nu cinci! Sunt mai multe persoane care tiu că numărul copiilor adoptai de canadieni, dar i de cetăeni americani, prin intermediul samsarilor cIohannis, pe tot teritoriul judeului Sibiu este mult mai mare.

  raspunde comentariului
 • Paula Iorgu

  02 martie 2016 0:08

  Astfel, o profesoară, colegă cu Carmen Iohannis a afirmat că ei căutau i copii cu malformaii, în special hidrocefali, deci legume. De ce oare? Nu cumva pentru ritualuri satanice, care se fac cu jertfe umane? Acelai lucru a fost întărit i de un sas din judeul Sibiu, care, la fel, a vorbit de copii cu malformaii din familii de igani, pe care Klaus Iohannis îi transporta cu o sacoă de voiaj i pentru care oferea părinilor un televizor color.

  raspunde comentariului
 • Rodica Grasu

  02 martie 2016 0:07

  Deinem informaii potrivit cărora au fost adoptai, pe aceeai filieră Iohannis, muli copii de la Casa de Copii din Cisnădie, amplasată pe strada Livezii, cu complicitate directoarei de atunci.

  raspunde comentariului
 • Monica Istrate

  02 martie 2016 0:06

  Oamenilor însă le este frică să vorbească, fiindcă se tem i de Iohannis, ajuns mare între timp, dar i de mafia internaională a traficanilor de carne vie. Este interesantă i relaia de mare prietenie dintre Carmen Iohannis i Elena Miruna Tudorache, fondatoare fundaiei Un copil, o sperană U.C.O.S. din Sibiu

  raspunde comentariului
 • Elena Antonievici

  02 martie 2016 0:05

  Miruna Tudorache, fondatoare fundaiei Un copil, o sperană U.C.O.S. din Sibiu, precum i facilităile create de soul lui Carmen, în calitate de primar, acestei fundaii, cum ar fi Hotărârea nr. 292 din 27.09.2007 pentru prelungirea cu titlu gratuit a imobilului din Sibiu, Aleea Streiu, nr. 8, unde funcionează fundaia. Pentru ca să îneleagă i cei care nu sunt din Sibiu, câtă democraie există în oraul acesta, unde Consiliul Local este în majoritate al F.D.G.R.

  raspunde comentariului
 • Silvia Bujor

  02 martie 2016 0:03

  Consiliul Local este în majoritate al F.D.G.R., de două mandate toate hotărârile sunt iniiate de Iohannis, iar maina de vot, formată din consilierii sai se pune în micare. Nu există niciodată opoziie i nici măcar discuii pe margine vreunui proiect. Trecutul acestei doamne Tudorache s-ar putea să devină foarte interesant pentru o anchetă serioasă, în cazul în care copiii exportai de soii Iohannis vor fi de negăsit.

  raspunde comentariului
 • Dorina Iacobiti

  02 martie 2016 0:02

  Credei că primarul a propus acea scutire de chirie din dragoste pentru copii? Aiurea, se vede din raporturile avute cu copiii Iliu cât le erau de dragi. Apropos, dei au venit de multe ori la Răinari cu canadienii, dar i fără ei, niciodată soii Iohannis nu le-au adus acelor copii necăjii măcar o ciocolată! La fel i soii Lalande.

  raspunde comentariului
 • Ana Paun

  02 martie 2016 0:01

  Cu banii obinui din trafic internaional de copii, soii Iohannis i-au cumpărat, în anul 1992, o casă pe strada Bâlea din Sibiu, la numărul 29. Au plătit fostului proprietar, un sas adevărat, care a plecat definitiv în Germania, suma de 7.500.000 mărci germane.

  raspunde comentariului
 • Oana Sandu

  02 martie 2016 0:00

  Ei nu au cum să justifice aceti bani, fiindcă nu aveau alte venituri decât salariile de profesori. Este exclusă i varianta cu sprijin financiar de la părinii lui Iohannis din Germania, deoarece taică-său era un pârlit de tinichigiu auto. Acum, după ce fiul lor a devenit primar la Sibiu, i părinii lui Iohannis locuiesc in vile soptuase din oraul VVarzburg

  raspunde comentariului
 • Gabi Belu

  01 martie 2016 23:58

  Reamintim că toate fondurile au fost derulate atunci printr-un O.N.G., numit Asociaia Capitala Culturală a Europei-Sibiu 2007, a cărei preedinte era Iohannis. Toi cei care au făcut parte din asociaia respectivă s-au îmbogăit peste noapte aa cum am arătat în articolul Îmbogăii capitalei culturale europene Sibiu 2007, publicat în Justiiarul sibian din data de 15 septembrie 2008.

  raspunde comentariului
 • Dinica Stoica

  01 martie 2016 23:57

  Vilele parintilor din furtul copilului Johannis, Varzburg. Se pune aceeai întrebare, cu ce bani a fost achiziionată? Oare nu tot din afacerile necurate ale lui Klaus Iohannis derulate pe picior mare în anul 2007, când cu Sibiu- capitală culturală europeană?

  raspunde comentariului
 • Simiona

  01 martie 2016 23:55

  Toi cei care au făcut parte din asociaia respectivă s-au îmbogăit peste noapte aa cum am arătat în articolul Îmbogăii capitalei culturale europene Sibiu 2007, publicat în Justiiarul sibian din data de 15 septembrie 2008. Bătrâna Iliu, căreia i-a murit i soul de câtva timp, i-a pus mari sperane în preedintele Băsescu, pe care-l vede ca pe un om drept i hotărât să stârpească corupia i nedreptăile din România. Noi sperăm să nu o dezamăgească, aa cum a făcut-o Iliescu, care are i el mâinile pătate de sângele tinerilor mori la revoluie. Cât despre soii Iohannis, tare mă tem că îi vor ajunge blestemele bunicii îndurerate din Răinari. Pe complicele lor, Mitrea, l-au ajuns i a murit în chinuri groaznice, după ce, mai întâi, i s-a prăpădit fiul.

  raspunde comentariului
 • Tina Tarner

  01 martie 2016 23:54
 • Crina Rozentina

  01 martie 2016 23:53

  Ei nu au cum să justifice aceti bani, fiindcă nu aveau alte venituri decât salariile de profesori. Este exclusă i varianta cu sprijin financiar de la părinii lui Iohannis din Germania, deoarece taică-său era un pârlit de tinichigiu auto. Acum, după ce fiul lor a devenit primar la Sibiu, i părinii lui Iohannis locuiesc într-o vilă somptuoasă din oraul W

  raspunde comentariului
 • Laura Prodan

  01 martie 2016 23:50

  inanilor 1990, dar am prezzentat i alte infraaciuni ale primarului sibian. Spaiul de emisie fiind limitat la doar oră, nu am putut să prezint nici măcar o zecime din probele cuprinse în teancul de dosare aflat în faa mea. Emisiunea, dei difuzată la o oră târzie i la concurenă cu meciul internaional al unei echipe româneti de fotbal, a avut cea mai mare audienă naională. Telespectatorii din întreaga ară au fost surprini să afle că imaculatul Klaus Iohann

  raspunde comentariului
 • Barbara Berlusconi

  01 martie 2016 23:49

  Va asigur ca În data de 22 octombrie 2009 am a prezentat, în cadrul emisiunii Naul de pe postul B1 Tv, o serie de probe privind implicarea soilor Klaus Werner Iohannis i Carmen Georgeta Iohannis în traficul internaional de copii, la începutul anilor

  raspunde comentariului
 • Varvara Dimitrova

  01 martie 2016 23:47

  Emisiunea, dei difuzată la o oră târzie i la concurenă cu meciul internaional al unei echipe româneti de fotbal, a avut cea mai mare audienă naională. Telespectatorii din întreaga ară au fost surprini să afle că imaculatul Klaus Iohannis, neamul corect de la Sibiu propus ca premier al Guvernului României de către liberalul Crin Antonescu, nu este, în nici un chip, Alba ca Zăpada! Nu a fost prima emisiune de aceste fel, eu recidivând după o altă emisiune similară la Codul lui Oreste, în urmă cu doi i jumătate, când emisiunea respectivă era găzduită de postul Antena 2. Spun asta pentru a se observa că nu am ales un moment special pentru a arăta chipul adevărat al impostorului Klaus Iohannis

  raspunde comentariului
 • Chilia Vaduva

  01 martie 2016 23:45

  chipul adevărat al impostorului Klaus Iohannis, care pozează în neam cinstit i bun gospodar, dar nici nu înseamnă că pot să stau indiferent i să privesc cum un ho de case, cu mâinile pătate de sânge, are anse să fie împins în fruntea statului de fore mafiote sau oculte.

  raspunde comentariului
 • Elefteria Nicofor

  01 martie 2016 23:44

  Tot atunci, în emisiunea lui Radu Moraru, am arătat i motivul animozităii mele faă de primarul Sibiului, acesta evacuând singura bibliotecă particulară din România, acel aezământ cultural fiind patronat de mine. Eu investisem în amenajarea spaiului respectiv toată averea mea de la vremea respectivă.

  raspunde comentariului
 • Vasilica din Tecuci

  01 martie 2016 23:43

  Am fost ruinat de acest individ, pe nedrept, deoarece s-a i dovedit de instană că spaiul a fost furat de clanul Iohannis i cred că aceeai reacie pe care o am eu, ar fi avut-o oricare dintre dumneavoastră, dacă ar fi rămas sărăcit în urma unor malversaiuni declanate de un ticălos lacom i fără scrupule!

  raspunde comentariului
 • Troia Caladopolis

  01 martie 2016 23:42

  Acestea se întâmplau în anul 2000, când Iohannis fusese ales primar pentru prima oară. Biblioteca, numită Biblion, ocupa aproximativ 40 de metri pătrai dintr-un imobil furat de Klaus Iohannis, soia sa, soacra Lăzurca Georgeta i un alt escroc Batea Ioan, stabilit ulterior în S.U.A., prin trafic de influenă i uz de fals. Eu demonstrasem toate aceste infraciuni de atunci, din anul 2000, dar justiiei române i-au trebuit patru ani ca să se pronune privitor la falsurile prin care escrocii deposedaseră statul român de două imobile imense i ultracentrale.

  raspunde comentariului
 • Flavia Augusta

  01 martie 2016 23:41

  Astfel, decizia civilă nr. 310R din 30 iunie 2005 a Curii de Apel Braov consfinete, definitiv i irevocabil, decizia civilă nr. 240A pronunată de Tribunalul Braov în data de 22 aprilie 2004, prin care Certificatul de motenitor i legatar nr. 90 01.06.1999, emis de notarul corupt Radu Gabriel Buca a fost anulat ca fiind eliberat pe bază de documente false i cu încălcarea competenei teritoriale absolute. Prin acel Certificat calp obinuse Iohannis i ceilali escroci casele din Sibiu

  raspunde comentariului
 • Dinica Iulia

  01 martie 2016 23:40

  mai precis dosarul cu nr. 296P2006 de la Parchetul General, Secia D.I.I.I.C.O.T., provenit din nr. 42P2006 de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia s-a prăfuit prin sertarele seciei conduse de celebrul procuror Doru

  raspunde comentariului
 • Felicia Ildico

  01 martie 2016 23:40

  ceilali escroci casele din Sibiu, str. G-ral. Magheru, nr. 35 i N. Bălcescu, nr. 29, imobil în care se afla i micua mea bibliotecă. Dei au trecut patru ani de la pronunarea acelei sentine definitive i irevocabile, nimeni nu are curajul să o pună în aplicare! Ce să ne mai mirăm de lentoarea justiie române, din moment ce un alt dosar al mafiei imobiliare sibiene, conduse de acelai Klaus Iohannis,

  raspunde comentariului
 • Mariana Radu

  01 martie 2016 23:38

  De acolo a pornit conflictul dintre mine i acest personaj veros i corupt, primar al Sibiului, care din lăcomie i dorină de mărire se vrea acum premier! De la acel spaiu furat de la statul român, unde eu eram doar chiria i desfăuram o activitate utilă, generoasă i altruistă în folosul comunităii, dar pe banii mei.

  raspunde comentariului
 • Pula Selini

  01 martie 2016 23:36

  i, pentru că tot mă atacă unii suporteri ai idolului umflat artificial, cu pompa, întrebând pe internet, la comentariile unor ziare sibiene, că ce a făcut Marinescu pentru Sibiu, faă de primar, care , uite!, a făcut ceva, se vede, am să mă explic. Măi, oameni buni, eu nu prea văd nimic la capitolul realizări, decât doar că a distrus farmecul Sibiului, transformându-i pieele pline de verdeaă altădată în nite deerturi pietrificate, care seamănă cu platourile lagărelor naziste de exterminare Piaa Mare i Piaa Gării, mai văd cum se deteriorează tot ceea ce a renovat de mântuială, dar pe bani muli!

  raspunde comentariului
 • Carla Bruni

  01 martie 2016 23:35

  Oricum, indiferent de ce a făcut sau nu a făcut Iohannis, acolo au fost bani de la buget, nu din economiile personale ale primarului. Pe când eu am făcut o bibliotecă publică, pe care am pus-o la dispoziia comunităii, pe banii mei personali! În plus, eu aduceam bani la buget, prin impozitele pe care le plăteam ca să funcionez cu o activitate culturală, în timp ce Iohannis a furat bani de la buget, chiar folosindu-se de activităile derulate în anul 2007, când cu capitala culturală a Europei. Cam astea sunt diferenele! Vă las pe dumneavoastră să judecai, cine ce a făcut. Pe cei care, încă, mai judecaicu propriile mini!

  raspunde comentariului
 • Loredana Pistol

  01 martie 2016 23:33

  Iohannis folosete, în continuare, acel spaiu în scop propriu i încasează foarte muli bani de la Raiffeisen Bank chirie, bani care nu se regăsesc în declaraiile de avere de pe site-ul Primăriei Sibiu i nici în cea de la Fisc. Evaziune fiscală clară! Ca să se piardă urma declaraiilor de avere vechi, unde nu figura venitul din chiria de la Raiffeisen Bank evaziunea fiscală de care vorbeam, Iohannis a dat ordin să fie terse vechile declaraii de pe site-ul Primăriei, rămânând doar ultima declaraie de venituri, cea din 2009. Acest aspect a fost sesizat i de revista Academia Caavencu.

  raspunde comentariului
 • Gabi Bostan

  01 martie 2016 23:32

  Când vorbesc de spaiul închiriat băncii austriece, nu înseamnă că mă refer la spaiul în care am avut eu biblioteca, ci de cel alăturat i cu o suprafaă mult mai mare, unde funcionase librăria Mihai Eminescu. Eram perete în perete cu librăria, aceasta fiind evacuată de către Iohannis, sfidător, chiar de ziua poetului naional, în 15 ianuarie 2001! Spaiul în care am avut eu biblioteca a fost închiriat de Iohannis pentru un W.C., care deservete vara două terase-cârciumi de pe stradă, deci pot spune fără rezerve că este un căcănar, din moment ce face bani până i din necesităile fiziologice ale oamenilor.

  raspunde comentariului
 • Elena Troia

  01 martie 2016 23:31

  Acesta-i adevăratul Klaus Iohannis, primarul capitalei culturale europene din anul 2007, acesta-i omul care din lăcomie a sacrificat o librărie i o bibliotecă, înlocuindu-le cu o bancă i o budă, doar ca să câtige el bani, cât mai muli bani!

  raspunde comentariului
 • Dorina Fagarasi

  01 martie 2016 23:29

  Tot lăcomia l-a împins, imediat după revoluie în implicarea directă în trafic internaional de fiine umane, infraciune deosebit de gravă, pedepsită dur de legislaiile tuturor statelor civilizate. Eu am aflat despre această vocaie a lui Iohannis, de geamba de copii, în aprilie 2000, deci la zece ani după primele vânzări umane derulate de familia Iohannis.

  raspunde comentariului
 • Simona Negru

  01 martie 2016 23:28

  Mi-a fost pus la dispoziie un ziar, Ziua de Ardeal, apărut cu trei ani înainte, în care ziaristul Dan Tapalagă scria, negru pe alb, despre implicarea cuplului de profesori Iohannis în adopii de copii din comuna Răinari, judeul Sibiu, pentru cetăeni canadieni i era emisă ipoteza că aceti copii au devenit piese de schimb în bănci de organe. Cei trei copii rămăseseră orfani în urma uciderii mamei de către soul ei, acesta sinucigându-se după actul necugetat comis la beie. Nu am crezut tot ceea ce am citit, aa cum nu cred nici astăzi tot ceea ce citesc sau văd la televizor, nefiind o persoană uor de convins sau manipulat, aa că am întreprins propriile mele cercetări legat de acest caz.

  raspunde comentariului
 • Corina Nasta

  01 martie 2016 23:27

  Astfel, am luat legătura cu bunicii frailor Iliu, cei trei orfani pomenii în articolul lui Tapalagă, iar pe Maria Iliu am prezentat-o presei sibiene într-o conferină de presă organizată la biblioteca pentru care mă luptam, pe vremea aceea, cu strănicie. Menionez că încă nu fondasem revista Justiiarul. Doar după câteva luni, mai precis în septembrie 2000 a apărut primul număr al revistei, creată de mine în scopul de a apăra acea bibliotecă.

  raspunde comentariului
 • Bianca

  01 martie 2016 23:27

  Ulterior, după ce am fost evacuat printr-o sentină nedreaptă i abuzivă a Curii de Apel Alba Iulia, Justiiarul s-a transformat dintr-o armă defensivă în una ofensivă, luptând făi nu doar împotriva lui Iohannis, ci împotriva întregului sistem corupt din ara noastră, datorită căruia trăim noi, majoritatea românilor, în sărăcie. Am pus această publicaie la dispoziia cetăenilor oropsii, a celor devenii i ei victime, aidoma mie, ale unei justiii corupte, aflate nu în slujba cetăenilor, ci a infractorilor! De aceea am i ales acest nume sugestiv JUSTI

  raspunde comentariului
 • Lidia

  01 martie 2016 23:25

  între crecanata baschetbalista Kovesi Pizdoasa i tînărul profesor pervers Iohannis, in prima parte, anilor 1992, , ar fi fost ooo oo o relaie perversa sado-maso, de dragoste plina de nebadai si perversiuni el facea si de proxenetul ei, erea o iubire tantrica yoga, sex in grup sex in spirala integrare in absolut, lapte gros ,nu are varf,capra etc ,iar mai apoi, ca procuror,

  raspunde comentariului
 • Rodica

  01 martie 2016 23:23

  in prima parte, anilor

  raspunde comentariului
 • Ana

  01 martie 2016 23:21

  in prima parte, anilor

  raspunde comentariului
 • Oana

  01 martie 2016 23:19

  Codrua l-a protejat pe actualul primar i l-ar fi scos din tot felul de încurcături. În 2006, Klaus Iohannis a fost cercetat penal pentru retrocedarea, în 2005, a unor terenuri către persoane care nu îndeplineau condiiile.

  raspunde comentariului
 • Irina logio

  01 martie 2016 23:18
 • Irina logio

  01 martie 2016 23:17

  între baschetbalista K

  raspunde comentariului
 • Tinca

  01 martie 2016 23:17

  Klan Klus Klan Ciolanis Jihadojohanistu cu mare pula intre ochi in apropierea Sibiului se spune că, la începutul anilor

  raspunde comentariului
 • Klan Klus Klan Ciolanis Jihadojohanistu

  01 martie 2016 23:13

  În zona Sibiului se spune că, la începutul anilor

  raspunde comentariului
 • Baby Brocker

  01 martie 2016 23:11

  Procurorii Parchetului Curii de Apel Alba Iulia au început urmărirea penală atît faă de primar, cît i faă de alte persoane un notar public, un consilier juridic la Primăria Sibiu i secretarul Primăriei Sibiu. Concret, anumite persoane au primit un total de circa 10 hectare de loturi de teren intravilan, situate în zone cu valoare de piaă ridicate ale Sibiului i prin vînzarea lor, în 2007 i 2008, au făcut peste 5 milioane de euro profit. Dosarul a fost apoi trimis la DIICOT, anchetatorii apreciind că este vorba despre un grup infracional organizat, iar DIICOT a pasat dosarul la DNA, care l-a retrimis DIICOT ului, pentru ca în final, în 2009 acest dosar să fie închis, iar Klaus Iohannis să primească NUP.

  raspunde comentariului
 • Selena

  01 martie 2016 23:11

  Sasul mai are i un dosar de la începutul anilor

  raspunde comentariului
 • Corina

  01 martie 2016 23:09

  Sasul mai are i un dosar de la începutul anilor

  raspunde comentariului
 • Mafioata

  01 martie 2016 23:08

  Sasul mai are i un dosar de la începutul anilor

  raspunde comentariului
 • Oana

  01 martie 2016 23:07

  În altă ordine de idei, surse din PNL spun afirmaia lui Varujan Vosganian, prin care acesta îl acuza pe Crin Antonescu că i-a adus partenerul de poker în partid, nu este lipsită de temei. Alte surse spun că, la nivelul conducerii PNL, este cunoscut faptul că, o dată pe lună, Iohannis vine la Bucureti, unde îi ine lui Antonescu companie în cîte o noapte de poker, cu diveri parteneri, oameni de afaceri sau apropiai din partid, precum Relu Fenechiu, Eduard Hellwig .a. În urmă cu 3-4 ani, partidele aveau loc la una din reedinele lui Dinu Patriciu, despre care se spune că e un alt împătimit al jocului, sursa noastră netiind acum unde anume se desfăoară partidele sau cine mai participă la ele.

  raspunde comentariului
 • Daniela

  01 martie 2016 23:06

  În zona Sibiului se spune că, la începutul anilor

  raspunde comentariului
 • Ioana

  01 martie 2016 23:06

  În zona Sibiului se spune că, la începutul anilor

  raspunde comentariului
 • Matahari

  01 martie 2016 23:05

  În zona Sibiului se spune că, la începutul anilor

  raspunde comentariului
+