HomePoliticBăutură şi hamei pentru toţi şoferii mei

Băutură şi hamei pentru toţi şoferii mei

După ce a deplâns pe Facebook moartea unei studente ucise pe zebră de un şofer băut, Ponta şi-a şters lacrimile de crocodil şi a decis, în calitatea lui de prim-specialist în de toate al ţării, că e bine să se bea la volan. Dar nu mult, ci doar un păhărel. Acuma, că o fi de bere, de vin, de ţuică sau de absint, rămâne la latitudinea conducătorului auto, premierul a spus doar că aşa e frumos şi european, să bem şi noi când conducem.

Multă lume l-a criticat, numindu-l inconştient sau ipocrit, dar să ştiţi că măsura asta n-a venit de la el, ci tot de la Dragnea, că numai mustăciosul ăla din fundul clasei politice îl învaţă pe tocilarul Ponta la prostii. La drept vorbind, nici Dragnea n-a avut de ales, la ce Cod Rutier aspru vor să introducă guvernanţii.

Viteză – nu, trecut pe roşu – nu, depăşit în curbă – nu, aia – nu, aialaltă – nu, dar unde vreţi, fraţilor, s-ajungeţi, la mortalitate zero pe şosele? Păi şi pe ei cine-i mai votează, că viii s-au lămurit deja şi nu prea mai vor să vină la urne, dar dacă nici morţi nu mai sunt, nu riscă Dragnea şi compania să rămână nealeşi?

Pe când aşa, soluţia e win-win: votează şi Dragnea pentru cei ucişi în accidente rutiere, votează şi miticii în viu,  bucuroşi că au ocazia să piardă şirul paharelor, după ce Cuviosul Viorel Îmbârligătorul le-a dat dezlegare la vin şi bere.

Iar dacă se-ntâmplă, cumva, să-i oprească organul de la Rutieră şi să le ceară socoteală, tot ce au de făcut este să spună: un pahar l-au băut pentru că le-a dat Ponta voie, al doilea pahar l-au băut din patriotism, în cinstea lui Victor, al treilea în onoarea lui Viorel şi tot aşa, că la câte personalităţi are premierul termini recolta de vin de anul ăsta şi încă ar mai fi pahare de închinat. Acuma, puneţi-vă în pielea unui poliţist: ce inimă să ai ca să poţi suspenda carnetul unui asemenea patriot adevărat?

 Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare