HomePoliticBrigada DD lucrează pentru mic şi mare

Brigada DD lucrează pentru mic şi mare

Dan Diaconescu a anunţat instituirea unui "concurs naţional de semnături", dedicat voluntarilor cu strângerea autografelor necesare candidaturii sale la Preşedinţie. Concursul este dotat cu premii în posturi, funcţii şi bani. Pentru că, în cazul atingerii baremului impus de lege, pentru DD va fi floare la ureche să ajungă la Cotroceni, sunt garantate premiile care la PPDD chiar se dau: primii 300 de colectori, în ordinea productivităţii, vor lucra la Administraţia Prezidenţială; nu se cer studii deosebite, se ştie că oricine poate activa cu succes acolo, atâta timp cât Băsescu şi ai lui au stat 10 ani. Primii 18.000 au asigurată participarea la procesul electoral în secţiile de vot, contra a 400 de lei pe cap de bovină OTV-istă. Cei dintâi 41.000 au rezervate candidaturi pe listele pentru Consiliile Locale. Cifra se restrânge puţin când e vorba de candidaturi la primării, adică 3.000, şi îşi revine spre 6.000 în cazul Consiliilor Judeţene.

Bomboana de pe gogoaşă este promisiunea că, în funcţie de CV, participanţii vor lucra în Servicii Secrete, Ambasade sau Consulate. Ne-am interesat pentru dvs., care aşteptaţi răbdători ca Elodia să se întoarcă de la mănăstire, şi suntem în posesia unor amănunte suplimentare: funcţiile în serviciile secrete şi reprezentarea diplomatică revin doar acelora dispuşi să susţină financiar PPDD şi nu sunt gratuite. Vă prezentăm tarifele luate în calcul de dl. Diaconescu şi condiţiile impuse.

1. Pentru un post în serviciile secrete interne, se vor plăti 5.000 de euro de către angajaţii fără studii şi 10.000, în cazul absolvenţilor învăţământului mediu. Nu este prevăzut un tarif pentru posesorii de diplome ai învăţământului superior, aceştia fiind, de regulă, nişte pui de chiaburi şi neavând ce căuta în structurile Statului PPDD-ist.

2. Posturile de agenţi SIE sunt mai scumpe – 20.000 euro – şi accesibile doar absolvenţilor cu bacalaureat. E necesar acolo un personal supercalificat, iar DD nu vrea să facă greşeala din timpurile comuniştilor, când se trimiteau în SIE fii de ţărani; aceştia erau lesne identificaţi de agenturili străine, după obiceiul de a mânca seminţe şi de a se scărpina între picioare la recepţiile protocolare.

3. Posturile de ambasador, consul, ataşat consular şi tot ce mai implică schemele respective vor putea fi accesate doar de oameni cu liceu la bază, plus o şcoală sau un curs de calificare postliceală, iar preţul este de la 50.000 la 100.000 euro, diferenţiat pe importanţă şi specialitatea pregătirii.

După cum a menţionat Diaconescu, nu are importanţă opţiunea ideologică a participanţilor, doar nu suntem pe timpul comuniştilor pomeniţi adineauri: „Concursul este adresat tuturor românilor. Puteţi fi penelişti, pesedişti, ce-oţi fi, puteţi să candidaţi pentru aceste funcţii pe care Klaus Iohannis, Ponta, Cătălin Predoiu sau Hunor Kelemen sunt sigur că nu vi le oferă”.

Şi să nu uităm: banii strânşi se vor folosi pentru binele poporului obidit de chiaburime, prin cumpărarea economiei de stat, în parteneriat cu finanţiştii externi care îl susţin pe dl. Diaconescu în efortul său de a achiziţiona România pentru români. Cetăţeni, săriţi cu portofelele şi inima deschise, că nici nu ştiţi ce-o să câştigaţi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare