Bula demnitarului: "Puteţi opri panarama aia"

de Redacția Academia Cațavencu , 16 martie 2017
Bula demnitarului: "Puteţi opri panarama aia"

Categoria „Uite așa, de Daea“

Ministrul Agriculturii, Petre Daea: „Pentru mine ziua de 31 martie e exactă, sarcina de asemenea. Sper că în 31 martie să avem numai situaţii neclare privind legătura între sistemul de aplicare şi situaţiile concrete pentru fermierii din România“.

 

Categoria „Canalul Panarama“

Traian Băsescu, fost președinte al României, către sindicalistul Vasile Marica: „Puteţi opri panarama aia că mai am ceva de comentat şi el dă din mâini“.

 

Categoria „Puie Monta“

Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5: „O perioadă mai scârboasă decât perioada în care Ponta a condus, n-a existat în acest partid“.

 

Categoria „Anu trisec“

Florin Cîțu, senator PNL: „Aceşti oameni providenţiali au hotărât că luna februarie şi luna martie trebuie modificate. Concret, ministerul de Finanţe în execuţia bugetară a lunii februarie a inclus şi zilele de 1 şi 2 martie. De ce? Pentru că aşa «vrea» muşchii lor“.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • "ardei umplut" DE GAGESTI

  18 martie 2017 8:20

  Aseara,17,03,2017, la postul de televiziune LA-TRINA A3, s-a pornit un atac FURIBUND la adresa ziarelor Romania Libera si Kamikaze ! Coordonatorul atacului a fost tovarasa oana zamfir, a carei sot este "liberal", si OM DE CASA la "don profesor" FELIX MOTANU VARANU ! Ce s-o fi intamplat in HAZ-NAUA puscariasului felix motanu -varanu ?

  raspunde comentariului
 • lmihai

  17 martie 2017 12:49

  O adunatura de cretin care culmea...ne fac legi si se gandesc la "prosperitatea" prostimii citandu-l pe" marele" tiriac!

  raspunde comentariului
+