HomePoliticCa să nu mai adoarmă, liberalii vor fi obligaţi...

Ca să nu mai adoarmă, liberalii vor fi obligaţi să asculte în picioare discursurile lui Iohannis

Reuniţi în cadrul unui Congres extraordinar, liberalii îşi aleg, zilele acestea, noua conducere. Pentru a nu mai repeta experienţa dăţilor trecute, când discursurile lui Klaus Iohannis au fost întâmpinate nu cu aplauze, ci cu sforăituri, organizatorii au decis să scoată toate scaunele din sala de la Palatul Parlamentului unde are loc întrunirea. Ca atare, liberalii vor fi nevoiţi să asculte în picioare discursul de final al lui Iohannis.

Mai mult, pentru că şi în aceste condiţii există riscul ca participanţii să aţipească, membri ai Tineretului Naţional Liberal vor trece, la fiecare cinci minute, printre ei şi îi vor stropi cu pistoale cu apă ori, în cazurile mai grave, le vor da palme.

„Ştim că unui om întreg la cap îi este aproape imposibil să reziste mai mult de cinci minute unui discurs al lui Iohannis fără să adoarmă buştean, dar nu putem să lăsăm lucrurile aşa. La discursul de deschidere nici nu s-a mai auzit, la televizor, ce spunea domnul Iohannis, ci doar un cor de sforăituri atât de puternic că a stricat echipamentele de înregistrare ale mai multor televiziuni”, au precizat surse din conducerea partidului.

Mulţi membri de rând nu sunt însă de acord cu măsura: „Domnule, ne-a declarat un delegat din Ardeal, noi nu suntem ca Antonescu, să dormim toată ziua şi toată noaptea. Noi suntem oameni obosiţi. Abia aşteptam discursul final al domnului preşedinte, să prindem două ore de somn bun, înainte de a ne întoarce acasă. Nu vă daţi seama? Eu merg cu maşina până-n Satu-Mare, de ce să risc să adorm la volan, când puteam să dorm ca un prunc cât vorbea Iohannis?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare