Casa Poporului devine Casa Popoului. 16 poante cu și despre parlamentarii din pușcărie

de Academia Caţavencu , 10 aprilie 2014

Justiția băsistă mută Parlamentul în clădiri noi, la Jilava, Rahova sau Poarta Albă. Ultimul parlamentar care se pregătește de mutare este senatorul Marius Isăilă, acuzat de trafic de influență și instigare la fals. Date fiind noile condiții locative, de-acum încolo totul se va schimba - legea penală, modul de organizare al penitenciarelor, chiar și Constituția. Vezi aici cum:

- Proiect de lege: din 2016 nu mai poate fi parlamentar cine are frică de întuneric, de spații închise și aglomerate. În sensul acesta, fiecare candidat va fi supus la testări fizice: o săptămână într-un penitenciar la alegerea acestuia.

- Pentru că din ce în ce mai mulți parlamentari au casa într-unul din penitenciarele din țară, încarcerarea celorlați se va contoriza drept arest la domiciliu.

- E clar, PSD e cel mai puternic partid din România. Are majoritate și la Jilava!

- De vreun an și ceva, parlamentarii români sărbătoresc Ziua Porților Închise.

- Pentru a se economisi bani la buget, alegerile parlamentare se vor desfășura doar în trei colegii electorale: Rahova, Jilava și Poarta Albă.

- Din motive de eficiență administrativă, fiecare pușcărie din țară se va reorganiza în două aripi distincte: Aripa Senat și Aripa Camera Deputaților.

- Rezidenții parlamentari din Casa Poporului se mută la Penitenciarul Jilava, clădire care va purta, de-acum încolo, numele de Casa Popoului.

- De ce are Palatul Parlamentului ziduri așa mari și sârmă ghimpată? R: Să se obișnuiască parlamentarii cu o închisoare de maximă securitate.

- DNA cere reducerea Parlamentului la 365 de membri, ca să poată aresta câte unul pe zi.

- Parlamentarii nu ar trebui să se teamă așa tare de pușcărie, doar fac politică cu curul.

- Aleșii care intră la pârnaie până de Paște vor avea ocazia să-i numere ouăle fostului lor coleg Adrian Năstase.

- Românii sunt, în sfârșit, mulțumiți de aleșii lor. De când s-au mutat toți parlamentarii la pușcărie, prezența în plen este mereu de 100%.

- Detinutii de la Rahova vor constitui un ONG menit să aclimatizeze pe parlamentari cu viitoarea lor locuință. Pușcăriașii au declarat că vor să le mulțumească, astfel, multiplelor ONG-uri care încearcă să le asigure reintegrarea în societate după ispășirea pedepsei. Parlamentarii au probleme cu adaptarea la regimul de detenție și au nevoie de pregătire fizică și psihologică pentru acomodare.

- Parlamentul României implementează conceptul  “Săptămâna altfel”: În fiecare an, o săptămână întreagă, aleșii nu se mai duc la serviciu, ci la pușcărie unde vor avea parte de activități extracurriculare: vor mânca și vor dormi în celule, vor trage de fiare, vor juca table și vor vopsi semne de circulație.

- De când s-a umplut pușcăria de parlamentari, Meme Stoica își permite noi aroganțe: “Și la Steaua, și la bulău, tot la masa bogaților stau”.

- “Jilava, mai aproape de tine!”, noua campanie DNA.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+