HomePoliticCe cadouri au primit politicienii de la Moș Crăciun

Ce cadouri au primit politicienii de la Moș Crăciun

Chiar dacă nu au fost prea cuminți anul acesta, Moș Crăciun s-a gândit să le lase și politicienilor români ceva sub brad. Iată câteva dintre cadourile primite de aceștia.

Victor Ponta: Moșul i-a adus premierului român un abonament pe cinci ani la un centru de fotocopiere de lux din București, plus o teză nouă de doctorat, să nu mai râdă toți copiii de el că a lui e plagiată.

Crin Antonescu: a primit un set nou de perne și o plapumă cusută cu aur, plus un set de creme care să-l ajute să scape de cearcăne. Moșul i-a mai lăsat și niște bun-simț sub brad, să nu-l prindă Revoluția pe care o anunța el prin 2009 cu buzunarele goale.

Ion Iliescu: la bolșevici nu vine Moș Crăciun, ci Moș Gerilă.

Traian Băsescu: Moșul i-a lăsat sub brad un bilet de călătorie all-inclusive la distileriile din Scoția și Irlanda.

Gigi Becali: a găsit sub brad o căcărează de aur.

Roberta Anastase: s-a ales cu un abac nou-nouț, plus o sesiune de meditații la matematică pentru un an întreg.

Dan Șova: Ministrul Marilor Proiecte a primit de la Moș o colecție de cărți despre conspirații, evrei și Holocaust, pe care încă nu le avea în bibliotecă.

EBA: a găsit doar un bilețel în care Moș Crăciun îi ura multe „succesuri”.

Dan Voiculescu: Felix a avut parte de-o surpriză plăcută, deoarece i-a găsit, sub brad, pe Mirci Badea și Mihai Gâdea cu limbile mai catifelate și pregătite de acțiune.

Relu Fenechiu: dacă tot a ajuns ministru, Moșul i-a lăsat un set nou de transformatoare, numai bune cât să mai țepuiască de câteva ori statul român.

Vadim Tudor: nu, n-a primit medicamente, ci un raport despre cum a câștigat toate alegerile care au avut loc vreodată în România, chiar și pe cele la care nu a participat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare