HomePoliticCe înțelege PDL-ul din integritate: Elena Udrea și Roberta...

Ce înțelege PDL-ul din integritate: Elena Udrea și Roberta Anastase

Pusă cu surle și tobe în fruntea unei chestii numite, ironic, Comisie de Integritate, Monica Macovei a făcut exact ce mă așteptam: un mare fâs. Dar, deh, metehnele vechi dispar greu. Tocmai de aceea PDL-ul zici că e un alcoolic ratat, care cică s-a lăsat de băut, dar umblă, la vedere, cu mai multe sticle de tărie mai mici, poate i-or mai prosti pe fraieri din nou.

Faptul că Elena Udrea și Roberta Anastase au trecut de evaluarea acestei Comisii arată cât de laxe au fost criteriile de evaluare și, de fapt, care era obiectivul acestei șandramale. Nu-i lăsăm pe câțiva guzgani, cum ar fi ex-primarul Devei Miricia Muntean, să candideze, dar le strecurăm, pe ușa din dos, pe două dintre cele mai controversate persoane din vremea în care PDL-ul era pe cai mari, adicătelea Udrea și Anastase. Să arătăm că suntem curați, monșer, păi se poate?

Marii strategi ai acestei așa-zise alianțe de Dreapta s-or fi gândit, probabil, că atâta timp cât toată lumea să hăhăie pe seama becalizării PNL-ului ori la adresa lui Dottore Ponta totul e OK și nimeni nu se mai uită în ograda lor. Bă, băieți și fete, până când n-o să-nțelegeți că alde Udrea și Miss „fără număr” Roberta, alături de întreaga șleahtă de corupți de-ai voștri, vă trag în jos vă meritați locul. Oricum, nu vă șade deloc rău în opoziție.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare