HomePoliticCe ministere mai vrea să înființeze Victor Ponta

Ce ministere mai vrea să înființeze Victor Ponta

Victor Ponta a declarat că următorul guvern va avea în componență, cu siguranță, și un minister al energiei. Reporterii Academiei Cațavencu au consultat o întreagă armată de futurologi, vrăjitoare, medii și uranii și au aflat că acesta nu este singurului minister cu care Victor Ponta vrea să suplimenteze viitorul guvern. Iată ce ni s-a revelat de către forțele oculte după un ritual foarte ciudat în care a trebuit să folosim o pernă, niște cremă de ciocolată și o poză cu Corina Chiriac.

Ministerul lui Voiculescu – această nouă entitate guvernamentală va avea portofoliul pe care-l vrea Dan Voiculescu, va fi condus de Dan Voiculescu și va avea ca siglă capul lui Dan Voiculescu. Ideea e să nu se mai chinuiască sărmanul varan să-și pună oameni peste tot și să facă liniștit afaceri cum vrea el.

Ministerul Pixurilor, Riglelor și Gumelor de Șters – când trebuie să rescrii Constituția sau cine știe ce legi incomode, ai nevoie de materiale de scris, dom’le, iar cum mulți dintre membrii de vază ai USL nu folosesc computerul decât pentru a scrie pe blog și a se uita la pornache, s-a decis înființarea acestui nou minister. Va fi condus de Mihaela Geoană – e ceva legat de sediul noului minister aproape de biroul lui Liviu Dragnea, dar negura viitorului nu-i așa ușor de descifrat.

Ministerul Antidrog – va fi condus de Radu Mazăre și va avea ca sarcină adunarea tuturor drogurilor din România. Acestea vor fi depozitate într-o loc de lângă Constanța.

Ministerul Serialelor de la Televizor – în ziua de azi există foarte multe posturi TV (mă rog, mai puțin pentru abonații RCS/RDS), pe care rulează foarte multe seriale, deci este nevoie și de un astfel de minister care să le reamintească românilor la ce oră rulează programul lor preferat sau să-i anunțe când a apărut varianta HD pe torrente.

Ministerul „Coca-Cola și McDonalds” – statul român nu mai are bani și salarii, așa că singurul fel prin care mai poate să mai scoată niște lei este prin reclamă. Nimeni nu știe exact ce trebuie să facă acest minister, dar cele două companii ar fi dat deja banii și asta e.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare