Ce n-ați văzut la Tv. Declarațiile candidaților la președinție, așa cum nu le-ați auzit.

de Marius Gheorghiu , 04 noiembrie 2014
Kelemen Hunor: "Voi sunteți români / Voi sunteți români / Voi sunteți aici pe veci.... glumeam. Îi dau voturile lu' Ponta!"

Urechea fină cu declarații pe neve se ține. Academia Caţavencu vă oferă ceva ce n-a văzut Parisul. Bine, Parisul nu prea a votat, că de văzut, a văzut România la televizor. Iată ce ne-au zis oamenii ăștia, la o bere, aseară,  pe la 9 și ceva:

Victor Ponta:"Nu îmi vine să cred. S-a furat atât de puțin că și Ion Iliescu ar fi invidios. Nu vă faceți griji, recuperăm în turul doi."

Klaus Iohannis: "În ambele războaie mondiale, românii au întors armele împotriva Germaniei. Eu sunt în turul doi. Sper că nu începe al treilea război mondial."

Monica Macovei: "Știu că au vrut să mă voteze foarte mulți tineri. Dar am impresia că au stat toată noaptea de sâmbătă în club și nu au mai ajuns duminică la vot!"

Călin Popesc Tăriceanu: "Încă nu știu în care barcă să sar. Neamțul mi-a promis marea, olteanul mi-a promis sarea. E clar. Toturor românilor li s-a promis marea cu sarea. Și atât!"

Elena Udrea: "Promit că data viitoare am să apar în Playboy cu o săptămână înainte de alegeri."

Dan Diaconescu: "Știți cu toții că dacă încep să vorbesc, nu mă mai opresc câteva ore. Deci, un singur cuvânt am să vă spun: NumăașteptamcaromâniidinItaliașiSpaniasănumăvotezevărupePontaînturuldoișiiarnupotsădaudrumulotv-uluiînRomâniaHuo! "

Kelemen Hunor: "Voi sunteți români / Voi sunteți români / Voi sunteți aici pe veci…. glumeam. Îi dau voturile lu' Ponta!"

Corneliu Vădim Tudor: "Aș fi împușcat toți trădătorii acestei țări. Dar uite că nu se poate pentru că nu n-ați votat. Ce e drept, îmi cam era teamă că o să fiu și eu ucis."

Teodor Meleşcanu: "Am participat și eu la alegeri? "

William Brânză: "Dacă România avea o populație de o mie de oameni, eu câștigam alegerile cu 100%. Sau câți m-au votat? Cam 1210 români, nu?"

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Teodor

    05 noiembrie 2014 14:19

    Proprietarii sandramalei staliniste n-au luat in considerare forta titanica a tribunului. In loc sa ramana o simpla proptea acesta s-a comportat ca un buldozer manevrat de dorelul romanesc. Cum altfel sa interpretam declaratia tribunului care infiereaza cu manie proletara actiunea da doamne sa nu se opreasca aici!! justitiei care s-a lasat cu victime -personae importante. Pai ce faci maestre? Te sabotezi singur? Chiar nu-ti dai seama ca Puscaria pe care intentionezi sa o edifici va ramane fara ocupanti. Asculta aici si noteaza iti tau gratis o idede. Schimba destinatia viitorului edificiu. Cred ca o Casa de nebuni ospiciu ar fi o id

    raspunde comentariului
+