HomePoliticCetăţene Iohannis, actele, casele şi bastonul de Preşedinte la...

Cetăţene Iohannis, actele, casele şi bastonul de Preşedinte la control, te rugăm!

O comisie parlamentară se va constitui, pe modelul Comisiei Nana, pentru a studia cazul candidatului prezidenţial Iohannis. Dintre cei aleşi vor face parte medici ginecologi şi urologi, preoţi şi foşti agenţi înscrişi în PSD, având cotizaţia plătită la zi. Hotărârile Comisiei vor fi, ca şi în cazul celei însărcinate cu cercetarea moşiei din Călăraşi, doar consultative. Se va determina dacă numitul Iohannis Klaus, candidat la viitoarele alegeri pentru Cotroceni, întruneşte condiţiile obligatorii şi de bun-simţ, dincolo de prevederile legale formalizatoare.

Sunt informaţii, venite chiar pe filiera Premierului, că subiectul investigaţiei nu a avut copii cu bună ştiinţă, preferând să-şi investească timpul şi banii în achiziţii imobiliare. În plus, numele său arată o evidentă ascendenţă alogenă şi apartenenţa la o congregaţie religioasă străină de interesele poporului român. Dl. Iohannis nu a fost niciodată văzut la o pupare de moaşte, iar în biserica frecventată de domnia sa enoriaşii nu-şi rup reciproc hainele în semn de pocăinţă, când se împart cuminecătura şi apa sfinţită în butoaie. Indiciile cele mai îngrijorătoare duc spre prezenţa dlui Iohannis la sediul Grivco în momentele organizării loviturii de Stat antibăsiste, încercare repudiată, cum se ştie, pe toate căile de factorii politici ai PSD.

Concluziile Comisiei vor fi prezentate public, spre dreapta judecată a celui îndreptăţit să dea verdictul final, Măria Sa Poporul. Care va suporta, la fel ca pentru studiile de la Nana, cheltuielile aferente deoarece o ştim cu toţii: democraţia costă. Iar fondurile nu se împart nemţeşte între aleşi şi alegători, fiecare trebuind să plătească pe unde-i prost, conform tradiţiei autentic româneşti.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare