HomePoliticCinci gigei care ar fi fost miniştri de Interne...

Cinci gigei care ar fi fost miniştri de Interne mai buni ca Mircea Dușa

Astăzi, Victor Ponta, într-o conferință de presă de mare spectacol, l-a anunțat ca ministru de Interne pe Mircea Dușa, președintele PSD Toplița și ministru delegat al relației cu Parlamentul, un om care-l face pe Titus Corlățean să pară cel mai interesant om din lume. Totuși, nu e timpul pierdut ca Victoraș și Crinache să se răzgândească și, pentru că am văzut că nu se descurcă, le dăm noi o listă de posibili miniștri mai buni decât Mircea Duşa.

 

  1. Connect-R – După cum am aflat cu toții până la epuizare, el vara nu doarme, lucru care-l face candidatul perfect pentru funcția de ministru de Interne, mai ales că are de numărat milioane de români, ca să nu mai vorbim de exemplul pozitiv pe care i l-ar da lui Antonescu
  2. Mircea Badea – Un șpagat și vreo două-trei figuri de karate și o să-i facă praf și pulbere pe cei peste 10 milioane de români care nu au venit la referendum, de nici n-o să mai aibă ce să mai numere CCR.
  3. Uzzi de la B.U.G. Mafia – Un băiat dur al hip-hopului românesc care ne-a arătat de-atâtea ori că înțelege situația socială din spatele blocurilor gri și care, atunci când va fi întrebat de alde Merkel sau Barroso de prezențele alea la vot de 150% din județele baronilor PSD, va putea să le răspundă scurt: „N-ai fost acolo!” sau „E chiar așea, frate!”.
  4. Gigel Frone – Dacă o corporație bine organizată gen trustul Media Pro poate să-l folosească în toate emisiunile în care trebuie să se râdă de cineva, se va potrivi perfect în guvernul de circ al lui Victor Ponta
  5. Vadim Tudor – „Jos Mafia, sus Patria!”, păi nu?!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare