HomePoliticCinci sfaturi de cuplu pentru Crin Antonescu și Victor...

Cinci sfaturi de cuplu pentru Crin Antonescu și Victor Ponta

În orice cuplu există momente de restriște, în care viitorul nu mai pare așa de luminos, iar șansele de a îmbătrâni împreună scad vertiginos. Pentru unele familii, copiii sunt cei care îi țin pe cei doi soți de la divorț. Ce ne facem însă cu famiglia Ponta-Antonescu, care mai nou a ajuns să-și spele rufele murdare în public, de față cu toți vecinii? Totul, culmea, din cauza copiilor cuplului, care fac tot felul de prostii și ajung tot timpul în birou la diriginte care-i amenință că-i trimite la școala de corecție DNA. Acum, poate un divorț între cei doi n-ar fi cel mai rău lucru din lume, dar eu cred în familia tradițională, așa că m-am gândit să le dau câteva sfaturi de cuplu.

  1. Petreceți mai mult timp împreună. Știu că Victor are, mai nou, preocupări masochiste pe la sediul Comisiei Europene, iar Crin o arde un pic prea mult cu socru-mare Dănuț Voiculescu, dar nu uitați: ochii care nu se văd se uită! Luați-vă o după-amiază liberă, închiriați un DVD cu Top-Gun și depănați amintiri de pe vremea când băteați PDL-ul la locale!
  2. Nu mai lăsați soacrele Iliescu și Voiculescu să intervină în viața voastră de cuplu. Trebuie să înțeleagă că voi acum sunteți adulți și că puteți să luați șpăgi nesimțite și fără ajutorul lor.
  3. Când aveți vreun conflict și vreți să vă certați, folosiți telefonul, nu Antena 3. Mihai Gâdea este un psiholog de cuplu execrabil. El se pricepe doar la ritualuri de împerechere cu varani.
  4. Chiar dacă Parlamentul României este o mare petrecere de swingeri, care trec de la un partid la altul în funcție de cine are organele mai tari (organele statului, bineînțeles), voi nu trebuie să uitați că tot în famiglie e mai bine!
  5. Asta e doar pentru Victor: Dragul meu, în ultima vreme văd că ai început să devii din ce în ce mai corpolent. Înțeleg de ce, ești stresat, toată lumea urlă la tine, iar mentorul tău e la pârnaie. Totuși, mai bine te-ai apuca de fumat decât să dai iama în ciocolată de fiecare dată când te urechează Barroso. Te-ai cam îngrășat și nu trebuie să te miri când un bărbat bine ca Antonescu începe să-i facă cu ochiul lui Șova.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare