HomePoliticCiuvică o are mică

Ciuvică o are mică

Leafa, dom’le. La ea mă refeream, nu la chestia aia la care sigur vă gândeaţi voi, obsedaţilor sexual care sunteţi voi obsedaţi. Despre chestia aia n-am nicio idee, e treaba lui cum o are, deşi e previzibil ca, după decizia CEDO de joi, şi chestia respectivă să i se cam fi atrofiat. Dar, repet, eu nu despre alte alea vreau să vorbim aici, ci despre leafă. Am văzut câte mii de euro umflă lunar de la casieria Intact Gâdea, Badea şi Ciutacu.

Bani mulţi, fiindcă şi hârtia igienică s-a scumpit al naibii şi la cât mănâncă vuvuzeii ăştia nu le-ajunge un sul pe zi să se şteargă. Prin comparaţie cu ei, deontologul cu nume de păsărică (cf. DEX: ciovică, ciovlică și ciuvică – pasăre acvatică, numită și nagâț) are, după cum ne-a şoptit nouă o altă păsărică – nu spui ţine, păsărică importantă – o leafă mult mai mică. Este drept, nici nu prestează zilnic, ca ăştia trei, ci doar uneori, la ocazii, când se mai eliberează vreun loc la masa lui Gâdea sau când dă pântecăraia peste vreun invitat.

Prin urmare, dacă Ciuvică o are mică – în orice caz mai mică decât a tripletei BCG – se pune întrebarea firească: de unde o să scoată el atâtea mii de euro cât l-a obligat justiţia să-i achite lui Băsescu, după ce l-a upgradat pe preşedinte de la rangul de matroz la ală de securist fără să aducă dovezi? Unii dintre voi o să spună: cum de unde? Se împrumută la Voiculescu! Bine, mă, da’ voi credeţi că Voiculescu chiar e mama râniţilor (adică a ălora care rânesc cocina), chiar e supă populară, să înfulece toţi săracii şi toate sărăciile din el? De unde să mai aibă săracul mogul bani, dacă tot a dat şi tot a dat? A băgat bani în referendum, a băgat bani în alegeri, a băgat la bani în curul lui Gâdea şi al lui Badea de merg ăia crăcănaţi pe holuri, a băgat bani în postacii de pe forumuri, da’ gata, că doar n-or fi de izvor şi miliardele lui Ceaşcă!

Aşa că pârâtul n-are altă soluţie decât să-şi mai ia nişte joburi, ca să nu rişte pe urmă, dacă n-o plăti, să-şi ia nişte blowjoburi. Şi unde să se angajeze el decât tot la Antene? Bunăoară, ar putea prezenta matinalul, alături de cei doi fătălăi, al căror nume îmi scapă mereu, ăla micu’, bruneţelul şi ăla înalt şi slab al pedofilei de Mihaela Rădulescu. Aici, între două ştiri mondene, îi va informa pe telespectatori că sigur Băsescu o să bea toţi banii pe care-i va primi de la el, că nu se poate abţine, de alcoolic notoriu ce e, huo! Sau ar putea să prezinte ştirile sportive, arătând că talentaţii jucători români transferaţi anul ăsta la echipe din străinezia nu de bine au plecat, ci ca să scape de tirania băsistă! Şi de la Meteo ar mai putea încasa măcar juma de normă, avertizându-i pe telespectatori că pentru anticiclonul format deasupra României numai Băsescu e de vină, că a sunat el la Barroso să trimită nişte aer cald taman din Portugalia şi simultan l-a enervat şi pe Putin de a comandat ăla la FSB nişte curenţi reci din Siberia.

Iar dacă tot nu-i vor ajunge banii – fiindcă salariile la alte posturi în Antene sunt, să ştiţi, destul de mici – Ciuvică n-are altă soluţie decât să vină la Gherghe sau la Capatos în emisiune. Fie ca asistentă, fiindcă are un fizic meseriaş, fie ca invitat, să dezvăluie în direct şi în exclusivitate un adevăr şocant: că justiţia băsistă l-a violat cu cruzime până l-a lăsat gravid!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare