HomePoliticConstituția mult visată

Constituția mult visată

Actuala majoritate parlamentară pierde prea mult timp cu simularea unei atitudini democratice în problema revizuirii Constituției. Pentru deblocarea situației propun eu o Constituție care să poată fi adoptată repede de parlamentarii USL.

 

ARTICOLUL 1. România este un stat unitar și indivizibil, în sensul că aparține cu totul USL. Demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane, dreptatea și pluralismul politic reprezintă valori supreme și intangibile. Drept urmare nimeni n-are acces la ele.

ARTICOLUL 2. Suveranitatea națională aparține poporului român care o exprimă prin referendum. Suveranitatea supranațională aparține USL care ignoră rezultatele oricărui referendum.

ARTICOLUL 3. Teritoriul României este inalienabil. Nimeni nu are dreptul de a-l scoate de sub jurisdicția USL. Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, orașe și județe. În condițiile legii, el poate fi dezorganizat, prin crearea de regiuni.

ARTICOLUL 4. România este patria comună și indivizibilă a tuturor membrilor PSD și PNL și a simpatizanților acestor partide. Ceilalți cetățeni, fără deosebire de rasă, naționalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenență politică, de avere sau origine socială, sunt indezirabili.

ARTICOLUL 5. În România limba oficială este limba de lemn. În relațiile internaționale se poate folosi limba engleză, în varianta creată de Crin Antonescu.

ARTICOLUL 6. Orice nimeni este mai presus de lege.

ARTICOLUL 7. Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor prin intermediul canalelor TV Antena 1, Antena 2 și Antena 3 este inviolabilă. Cei care își exercită libertatea de exprimare au obligația să prejudicieze demnitatea, onoarea, viața particulară a lui Traian Băsescu.

ARTICOLUL 8. Dreptul la învățătură este asigurat prin libertatea de a copia la examenele de bacalaureat și de a plagia la compunerea lucrărilor de doctorat.

ARTICOLUL 9. Cetățenii au drept de vot de la împlinirea vârstei de 18 ani. De asemenea, ei pot vota postum, dacă este necesară îndeplinirea unui cvorum.

ARTICOLUL 10. Mitingurile, demonstrațiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere, dar se pot desfășura numai cu condiția remunerării participanților cu sume între 50 și 100 de lei pe zi și a utilizării unor lozinci vizate de ideologii USL.

ARTICOLUL 11. Dreptul la șomaj nu poate fi îngrădit. Alegerea locului în care se practică șomajul, în restaurante, parcuri sau case particulare, este liberă. Cei care înființează locuri de muncă trebuie persecutați, în condițiile legii.

ARTICOLUL 12. Averea dobândită ilicit nu poate fi confiscată. Beneficiarii unor averi ilicite nu pot fi condamnați la închisoare. Dacă totuși se înregistrează cazuri de arestare a unor cetățeni care au ajuns bogați prin combinații oneroase, ei trebuie reabilitați în cel mai scurt timp și prezentați ca deținuți politici în serialul TV „Memorialul durerii”.

ARTICOLUL 13. Revizuirea Constituției poate fi inițiată de Crin Antonescu la propunerea lui Victor Ponta sau de Victor Ponta la propunerea lui Crin Antonescu.

ARTICOLUL 14. Prezenta Constituție intră în vigoare înainte de a fi aprobată. Cei care nu o recunosc trebuie să aibă pregătită o valiză cu o pijama, prosop și săpun. Dacă unii dintre ei sunt membri ai Curții Constituționale nu contează.

 

Publicat în AC, NR. 24

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare