Conu Tehnocratu față cu reacțiunea

de Cătălin Marin , 13 ianuarie 2017
Conu Tehnocratu față cu reacțiunea

Păi ce-ai făcut mă nene mă? După ce te-am apărat că vorbeai pe cifre nu pe gogoși ca Dragnea, dumneata nene Cioloș ne-ai lăsat cu așteptările umflate, dar blege. Mata ști ce-ai făcut acolo de n-ai scos bine rapoartele la cincinal și-acu vin șoarecii roșcovani să bată din pumni a sâc. Ce ai fost și ce-am ajuns? N-am agreeat și nu agreez idealizările oamenilor în general, și ale oamenilor din politică în special. Mi-e ciudă ïnsă că guvernul ăsta în care am avut mai multă încredere decât în altele, a dat-o de gard. N-am să m-arunc în brațele PSD-ului, fiindcă nu stau în brațele nimănui. La prima vedere și documentare, guvernul tehnocrat a fost prea optimist. De priceput e că acea gaură despre care se vorbește e o gaură în estimări, nicidecum o gaură în bani. Nu e ca și cum a plecat Cioloș cu banii în traistă. Nu e furt, e cel mult naivitate. N-am ce să scot bazma curată și până la urmă nici nu am de ce. Ca de obicei însă în astfel de cazuri, îndemn la moderare. Chiar dacă sunt revoltat că tocmai un guvern cu presupusă pregătire tehnică a deraiat în bălării pe calculatelea. Apartenența mea la respectiva guvernare vine fix dintr-un instinct de aparteneță, și eu fiind un specialist tehnic pe bucățica mea, e natural să trag la "ai mei", ăștia de "real". N-am să înșir date și cifre, sunt alții mai în măsură să o facă. Mă rezum la o observație la care mă gândeam în ultima vreme. Guvernul Cioloș a prins ca imagine la acea bucată mai instruită, nu neapărat mai răsărită, a poporului. În acest context, miezul societății civile active, a cam stat pe stand by. Aceeași categorie s-a activat brusc odată cu aterizarea guvernului PSD, căutând cu ardoare căcăreze cu lumânarea. Aș emite și eu așa o aproximare, o estimare, o ipoteză, anume că un guvern bizar, dar cu musca pe căciulă poate fi mai eficient decât unul care își cam face de cap, susținut de o încredere aproape oarbă. O fi minus, o fi plus, rămâne de văzut. Cert e că nici un guvern nu este demn de încredere prostească și cu atât mai puțin pasibil de perfecțiune. Prin urmare, această scriere e un îndemn la informare, partizanatul sau bășcălia sunt pentru galeriile de fotbal, nu pentru cetățenii responsabili de propria viață.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Lupsa

  02 februarie 2017 13:39

  Oferta excelenta bani acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre onlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • nea fane

  24 ianuarie 2017 14:52

  cred da acum am inteles de ce PSDragnea si ALDE tariceanu MUGESC pt. eliberearea hotilor din puscarii. sa faca loc celor care au lasat O GARURA de 10 miliarde in MUGETUL celor mai sus numiti.

  raspunde comentariului
 • bombonel

  15 ianuarie 2017 18:07

  Problema pentru care fac PSD-izdii scandal este ca le-a ramas mai putin de furat. Se bazau pe astia 10 miliarde si cand colo, prafu' de pe toba.

  raspunde comentariului
 • Alex

  13 ianuarie 2017 13:41

  httpwww.contributors.roadministratie2016-a-fost-anul-in-care-au-intrat-cei-mai-mulC89Bi-bani-europeni-in-romania-date-oficiale

  raspunde comentariului
+