CORINA CREŢU: "Dacă toţi politicienii ar fi procedat ca mine, am fi avut milionul locurilor de muncă promis de dl Ponta!"

de Nestor , 10 decembrie 2015
foto MEDIAFAX

 

Corina Creţu a reacţionat vehement faţă de acuzaţiile băsiştilor care susţin că, în afara chiulangelii fruntaşe în Parlamentul European (datorată deselor vacanţe exotice), a fost părăsită de 8 dintre cei 19 angajaţi deoarece îi punea să-i spele rufele şi să-i facă piaţa. Totul este, bineînţeles, o nouă diversiune menită să împroaşte cu noroi eforturile europene nu doar ale domniei sale personal, ci şi ale Partidului pe care-l reprezintă cu cinste acolo. Confirmăm şi noi adevărul spuselor doamnei şi vă oferim mărturia de la faţa locului a dlui Ilie Ionescu, membru în stafful bruxellez al Corinei Creţu:

"Nu este corect ce se vorbeşte, astea-i numai bârfe din anturaju lu Iohannis, deşi nu dânsu le vorbeşte. Eu sunt foarte mulţumit de serviciu care-l am la dânsa, mă plăteşte cu salariu macsim pe ţară + 10 ticheturi de masă pentru mâncare. Serviciu este uşor, nu trebe decât să ai puţină ecsperenţă administraţională, aşa cum la PSD avem cu toţi din familia noastră politică. Dacă-şi închipue cineva că noi îi spălăm chiloţii la mână doamnei ca cum făcea Băsescu cu ştim noi cine, ăla nu-i decât un lătrău plătit de dujmanii României. Îi spălăm dedesupturile dânsei numa la maşină, care are programe câte n-o să aibe în viaţa vieţilor lor tehnocraţii lu Iohhanis. Piaţa o facem civilizat, posedăm cărucior de specialitate, şi plătim doară cu cardu, deci n-avem cum să nu-i dăm doamnei restu corect. Dânsa nu pleacă în acele escursii ecsotice de plăcere personală, ci în enteresu României, pentru că are acolo întâlniri de lucru cu mari personalităţi enternaţionale ca domnu Colin Powell. Vă spun sigur asta deoarece am mereu pe lista de cumpărături neşte prezervative XXXXL, deci n-are cum să fie aşa ceva pentru Putin sau agenţii lui de confluenţă. Deci dujmanii lu doamna Corina şi la tot Pesedeu să-şi vadă de treburile lor, dacă or avea şi ei unele în folosu ţării. Ăia 8 de-a plecat era toţi neşte puturoşi, ca să nu mai zic că unii s-a dovedit infiltranţi de-a binelea, fiind clar cu misiune de spionare în enterioarele doamnei euro-parlamentar."

Avem informaţii că, de supărare, Corina Creţu şi-ar fi anulat chiar ultima deplasare în Bermude, unde Colin a aşteptat-o zadarnic în bermude pentru o strategie euroatlantică importantă. La Bucureşti, dl Ion Iliescu, în calitatea sa de mentor al doamnei Corina, pregăteşte în replică la acuzaţii o lansare de carte, prilej cu care va ţine şi o cuvântare în sprijinul pupilei sale: "Pe colinele politicii mondiale: Corina Creţu - vector de ascensiune a reprezentativităţii României în lume", cu autograf olograf al autorului şi fotografii personale, din vremea când dl Iliescu era mai mare şi mai tare decât orice general american, indiferent de culoare, inclusiv politică.

Loading...

Comentarii

+