Crețu Corina la absorbție era prima!

de Spartakus , 03 august 2016
Crețu Corina la absorbție era prima!

Supărați ca văcarul pe sat că au fost dați afară de la guvernare cât mai erau atâtea lucruri de furat… pardon, de făcut în țara asta, pesediștii nu încetează să-și manifeste nemulțumirea ori de câte ori au ocazia. După ce s-a răspândit zvonul că Victor Ponta ar fi fost alungat de la putere de către forțe oculte din UE, pentru că făcuse o absorbție prea mare și marile puteri europene nu voiau ca banii să se întoarcă în România, ci să rămână la ele, acum pesediștii atacă guvernul Cioloș tocmai pentru că are o rată de absorbție prea mică.

De pildă, comisarul european Corina Crețu s-a declarat extrem de îngrijorată că România are absorbție zero la fonduri europene pentru perioada 2014-2020. Asta spre deosebire de perioada precedentă, când la guvernare se afla Victor Ponta și când am avut o absorbție de aproape 90 la sută. ”Domnul Ponta era grozav la absorbție. El făcea o absorbție de la UE cum nu mai făcea niciun alt premier european. Ar fi putut face o absorbție totală, să nu rămână neabsorbită nici măcar o picătură de fonduri europene, dar, fiind un premier extrem de vorbăreț, deschidea des gura și atunci nu se mai putea ocupa de absorbție. Din câte îl cunoaștem, ar fi făcut cu drag absorbție și de la Putin, și de la Erdogan, dar risca să se supere UE că ia și de la alții și nu se mulțumește să ia doar de la UE”, ne-au declarat surse bine dezinformate, apropiate fostului premier.

Aceleași surse sunt de părere că și doamna Corina Crețu ar fi fost un premier mult mai bun decât Cioloș. ”Cioloș nici măcar nu știe să deschidă gura, iar când o deschide tot cu dinții strânși stă. Zici că e un robot, ăsta nu e bun deloc la absorbție. Dacă ar fi fost însă prim-ministru doamna Crețu, am fi avut o absorbție chiar mai bună decât pe timpul lui Ponta. E clar că doamna Corina  e o profesionistă, se pricepe, absorbția nu mai are secrete pentru dânsa, că doar lucrează la UE de atâția ani, a fost europarlamentar, acum e comisar. Plus că, la relațiile pe care le are în întreaga lume, ar fi putut face, spre deosebire de Cioloș, pe care nu-l bagă nimeni în seamă, absorbție și de la Marele Licurici, deoarece doamna Corina e una dintre puținele persoane vizionare din România, care știu cât e de important să bage americanii în tine  bani, know-how și alte investiții”, au precizat sursele noastre.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • RELU l

  01 septembrie 2016 15:41

  Dupa ce l-a animat pe batranul Iliescu aceasta frumoasa l-a avut pe marele Coiln Powell .Pai va inchipuiti ca Dna Nuty ...spaima ...e mica pe langa acasta adevarata rumanca .

  raspunde comentariului
 • mihai

  01 septembrie 2016 15:37

  Se pare ca Corina Cretzu e creata peste tot .Iliescu a fost descoperitorul ,el s-o pensionat ,ea o ramas pe veci la ros osul

  raspunde comentariului
 • Antibolsevicul

  21 august 2016 20:46

  Eroare Domnilor ..." Ciuma Rosie PSD-iste " nu a fost data jos de la guvernare , cum spunea cineva mai ieri ... Pur si simplu au " fugit " pt. a-si salva procentul la votul din 12016... de. a reveni la putere ca " salvator , in urma dezastrului ce se " premedita "a fi si indus boborului , in urma guvernarii Tehnocrate " ... Asa s-a si intamplat ... PSD-ul a calculat strategia viitoare si au preferat sa piarda un an de la HOTZIE , ca apoi sa castige 4 ani de FURAT in liniste ... Dar noi " bobor de -stupid people*s- , nici astazi nu vedem cacealmaua trasa de gunoaiele ciumei rosii ...Se apropia cu viteza anul de alegeri 2016 , iar PNL-ul nu avea de gand sa-i dea jos ,stiau ei de ce asa ca , in banditismul lor , imoralii PSD-isti , s-au folosit de tragicul " Colectiv " , a scos repede niste " U.T.C-sti psd-eristi " in strada si au " carat o " ... Se apropia si " aplicarea Codului Fiscal " al Plagiatorului 2016 , iar dezastrul "codului " il simtzim astazi , numai ca vina este a " Tehnocratzilor " ca ei erau la putere cand a inceput aplicarea Codului = Ianuarie 2016 pregatit de Plagiator ... Dar cum noi " boborul " ne hranim cu laturile Haznalei A 3 ... DAM VINA PE TEHNOCRATZI ... si iata reusita misiune de " salvator PSDALDe-martzoaga " este pe cale sa se intample ...Nu ganditzi bine " boborule " , ce sa cerem guvernului de Tehnocratzi sa faca in 7 luni , ce nu a facut " CEL MAI CINSTIT GUVERN de hotzi ordinari AL PLAGIATORULUI " in 4 ani ... ???... Si iata proverbul ce zice ca , " boborul s-a suparat pe TEHNOCRATZI ca VACA pe SAT " ...iar porcii , gunoaiele , parvenitzii de psd-isti .jubileaza ... vin iarasi la furat cu legea-n mana , ziua in amiaza mare , pe fatza ... si noi " Limbricii " aplaudam in extaz , de bucurie ca " uite ce frumos ne fura " ... Asa " DA " nu ca ceilaltzi ...!!!...pamflet ...

  raspunde comentariului
 • Nik

  06 august 2016 4:25

  Monica? Dar matale despre ce film vorbesti?

  raspunde comentariului
 • victor

  05 august 2016 19:47

  E trasa cu cheia. Pupaza asta mai bine ar juca in filme porno. De nivelul asta este.

  raspunde comentariului
 • Paul

  04 august 2016 0:23

  Bine rau Spartakus!

  raspunde comentariului
 • ion

  03 august 2016 20:07

  In plus,doamna Corina l-ar fi absorbit pe Colin Pawel cu tot cu...racord!

  raspunde comentariului
+