HomePoliticCrin Antonescu a decapitat, cu sabia lui DaMucles, organizația...

Crin Antonescu a decapitat, cu sabia lui DaMucles, organizația PNL Sector 1

La ora la care scriu acest articol, tărăboiul este în floare în PNL. Aduși cu brânză și muniții să candideze pe listele USL, figuri nefrecventabile precum Gigi Becali sau Sorin Roșca-Stănescu au trezit, până la urmă, niscaiva rumoare prin PNL. Văzând aceasta, împăratul absolutist Crin Antonescu, acest Ludovic al XIV-lea al PNL-ului, nu a întârziat să-și scoată sabia lui DaMucles împotriva nodului gordian de la buclucașa organizație a Sectorului 1.

Pentru că au îndrăznit să cârâie împotriva candidaturii lui Becali, fie ideologic, fie pentru că le țâțâia fundul pentru că nu vor mai ajunge în Parlament la anul, singurul grup disident din PNL a fost astăzi rașchetat. Vlad Moisescu, cel care conducea filială rebelă, a fost astăzi demis, iar, conform surselor pe care toată presa le citează, nici lui Tăriceanu sau Orban nu le merge bine, anul 2013 putând să-i prindă, presupunând că Apocalipsa nu va mai veni în 2012, jucând table în parc. Cât îl privește pe Chiliman, cel care s-a rățoit la El líder máximo Crin prin aprilie, el a fost tras, de multă vreme, pe linie moartă.

Aviz liberalilor care vor să mai rămână în partidul lui Căcărău: de fiecare dată când îl vedeți, puneți mâna dreaptă la inimă, apoi, ridicați-o, viguros, până la nivelul ochilor. O să se simtă flatat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare