Cu presa-n gură

de Academia Caţavencu , 15 decembrie 2015

 

 

I-auzi una ca la Teleorman: zice Dragnea că demisionatul Mihai Sturzu nici n-ar fi fost membru PSD, aşa că demisia acestuia nu există, că n-avea de unde să plece. Asta pentru că adeziunea lui Sturzu la PSD este mai de negăsit decât contractul Bechtel. Carevasăzică, omul a fost şef al TSD-ului fără ca oarecine inteligent din PSD, bunăoară dl Dragnea, să fi realizat că respectivul nu are carnet de partid. Decât atâta, domnu' Dragnea?! Cam slăbuţ, Ponta ar fi descoperit că Sturzu a fost decât un infiltrat al lui Băsescu, cu misiunea stricării ideologice a tineretului pesedist. Deja ni se face dor de stilul Veve Ponta, nu ne rămâne decât speranţa că va câştiga Primăria Capitalei, unde va afla că nemernicul de Băsescu nu i-a mai lăsat şi lui un proiect cu panglică de tăiat, după ce pamblicarul Oprescu le-a operat, chirurgical, pe toate.

Lui Dan Şova i s-a schimbat locaţia arestului, câştigându-şi şi el dreptul indignării faţă de condiţiile aresturilor româneşti, mult inferioare acelora de la domiciliile demnitarilor. Poate că, între timp, s-o fi remediat problema cu lipsa foehnului, dar suntem siguri că gel de păr precum cel folosit de specialul Dănuţ lipseşte din dotarea Beciului Domnesc. Măcar o deratizare corespunzătoare să se fi făcut pe acolo, să nu mişune şobolanii printre gleznele fine ale şovolanilor. Aşteptăm o acţiune la CEDO a doamnei mame vitrege şi avocat internaţional Ana Diculescu Şova, cu despăgubiri materiale pentru oropsitul fiu, aşa cum şi el i-a făcut rost mamei de despăgubirile acordate Bechtel-ului pentru că am rămas cu buza umflată şi autostrada neterminată.

Legea pensiilor speciale pentru Aleşi a fost adoptată în plenul Parlamentului. Surprinzător, un singur vot a fost împotrivă, înregistrându-se şi o abţinere. Avem informaţii că, la iniţiativa dlui Călin Popescu-Tăriceanu, se va constitui o Comisie Parlamentară care va investiga cum s-a ajuns la o asemenea situaţie - ca un parlamentar român să voteze contra propriului interes şi altul să nu aibă simţul răspunderii. Surse din interior susţin însă că individul pus de-a curmezişul a încurcat culorile bilelor, iar abţinutul a respectat un ordin al lui Zgonea, care n-a vrut unanimitate ceauşistă la el în Casa Poporului. Dl Tăriceanu nu crede însă în această variantă, convocând şi Comisia de Apărare a Democraţiei în regim de urgenţă parlamentară. 

Un grup de colindători i-a vizitat pe Aleşii Neamului duminică, pe timpul dezbaterilor peste program pentru bugetul anului viitor. Copiii au primit, tot de la buget, covrigi, portocale şi mere, banii fiind puţini în buzunarele parlamentarilor care abia când vor ieşi la pensie specială vor avea şi ei resurse suficiente nu doar pentru frizer şi coafor. Un singur parlamentar PSD a vrut să-i onoreze pe colindători cu doi lei, cât a indicat noul Ministru de Finanţe, dar ATM-ul din Parlament a refuzat tranzacţia pentru că soţia respectivului a refuzat şi ea să-i comunice codul PIN prin telefon, de frică să nu fie ascultată de DNA. Avea dreptate Victor Ponta, teroarea procurorilor a adus paralizie în Sistem, în timp ce Băsescu îşi savurează liniştit pensia nesimţită pe care nu i-o taie nimeni!

Viteaza Armată Română este din nou prezentă la datorie: un colonel detaşat la Secretariatul general al Guvernului a fost prins cu şpaga-n gură, în timp ce se jura că numai javrele ordinare fură. Păi şi ce mare lucru făcea patriotul? Aranja şi el nişte licitaţii, acolo, pentru achiziţionarea la preţ subevaluat a unor imobile din averea Poporului, pentru ca ulterior să împartă beneficiul cu merituosul câştigător al licitaţiei. Dacă am ajuns să ne arestăm coloneii pentru nimica toată, unde o să ajungem? Să le luăm înapoi generalilor doctoratele câştigate pe câmpurile de luptă ale cabinetelor ministeriale lucrând în folosul Interesului Naţional? Curat atac la independenţa, suveranitatea şi prosperitatea iubitei noastre Patrii, Republica Tehnocrată România!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+