HomePoliticCum ar putea să scape Năstase de închisoare

Cum ar putea să scape Năstase de închisoare

Pentru că justiția română a fost atât de crudă cu Bombonel, acesta s-a gândit să meargă în fața judecătorilor și să le explice cât de nedrept este ca zilele în care a stat cu fularul la gât în spitalul Floreasca să nu i se deducă din pedeapsă. După declarația-bombă conform căreia el voia să ajungă la morgă în seara nefastă din vila Zambaccian, recursul lui Adelu este subiectul zilei. Trebuie să recunosc că eu nu știu pe nimeni care să manifeste vreun soi de milă pentru fostul premier, dar sunt convinsă că există și această categorie printre noi, oameni care probabil suferă alături de acest om de cultură al României. Și ca să le ocupăm timpul (nu de alta, dar poate nu se mai gândesc și la alte porcării) poate ar trebui să le oferim câteva idei despre cum Bombonel ar putea să meargă cât mai curând la vânătoare.

Orice om cu suflet trebuie să realizeze că o falsă tentativă de sinucidere nu este motiv de glumă, deci mimarea unui atac de cord pe scările de la Curtea de Apel l-ar putea ajuta pe deținutul Năstase să mai scape câteva zile de celula întunecată de la Jilava. Acum nu știu cine ar mai putea cădea încă o dată în plasă, dar șpăgile babane și ochii închiși ai justiției s-ar putea să triumfe din nou în dosarul Burberry.

Și dacă suntem noi prea cinici și nimeni nu se va mai lăsa păcălit de talentul actoricesc al lui Năstase, există oricând variantele ajutătoare. Apelând la sentimentele judecătorilor, împușcatul ar putea să le spună că ar dori foarte mult să mai iasă, măcar o dată, la un ceai sau la o votcă rusească cu eternul Ion Iliescu. În cazul acesta, câteva zile ar putea fi cruciale, având în vedere cele 100 de primăveri ale lui Ilici. Puțină considerație, vă rugăm, pentru arhitecții democrației românești!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare