HomePoliticGuvernCum o dă Mişcarea Populară prin vârful Băsescu în...

Cum o dă Mişcarea Populară prin vârful Băsescu în bară

La Mişcări Populare noi şi vremuri noi, oameni noi. Cocalarul din imagine se numeşte Horea Vuşcan şi este oferta electorală a MP-ului cu Tătuc Băsescu pentru primăria Oradei. Samuraiul cu papion a omorât trei oameni într-un accident de maşină, în 2003, fapt pentru care a primit abominabila pedeapsă de doi ani cu suspendare şi plata a 200.000 de euro. Deoarece nu ne trece nouă prin cap, oricât am fi de fraieri, că Tomac a luat decizia de capul lui, fără consultarea părintelui spiritual, rezultă că vestitul luptător pentru dreptate, justiţie şi corectitudine în viaţa politică Traian Băsescu ar fi trebuit să iasă pe bune la pensii şi să-i lase pe alţii să împrospăteze aerul politichiei dâmboviţene.

Fostul Preşedinte pune şi el astfel umărul vânjos la perpetuarea credinţei tot mai populare că în România nu se pot găsi oameni competenţi şi nepătaţi pentru viaţa politică. După ce supuşii săi din partid, fundaţie sau ce o mai fi lada aia cu mere verzi făcuseră o treabă bună, revoluţionară, dându-l afară pe tâmpiţelul Crăcea de la Giurgiu, don Băsescu l-a reactivat imediat, că doar omul nu omorâse pe nimeni când îşi căutase gagică prin anunţ electoral al Mişcării. În plus, junele înfierbântat are el şi nişte tangenţe cu SRI-ul, aşa că nu se poate renunţa uşor la prostovanii utili.

Oricum, remarcabilă insistenţa Băsescului de a se duce vertiginos în jos după evacuarea din Cotroceni, ţinând-o langa-danga într-o apreciere înţelegătoare, mergând până la apărare, în favoarea a diverşi borfaşi publici. Se adevereşte că acela care stă prea mult în fruntea bucatelor sfârşeşte iremediabil prin a o lua razna, de-aia s-a inventat democraţia care nu permite nimănui să se eternizeze. Că uite unde ajunge un reformator al Sistemului şi Justiţiei, la protejarea şi promovarea dalmaţienilor mioritici.

Nea Traiane, du-te bre acasă şi creşte-ţi nepoţii, ai matale nu sunt în pericol să fie omorâţi pe trecerile pietonale de copilaşii politici ai MP-ului, ajunşi acolo doar pentru că sunt fii de mari patroni şi au mulţi bani. Case ai, bani ai, pensii ai. Singur ziceai că nu mai ai mari aşteptări de la politică, aşa cum nici noi nu mai avem aşteptări de la politicianul Băsescu. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare