HomePoliticDan Șova și Roberta Anastase vor fi colegi de...

Dan Șova și Roberta Anastase vor fi colegi de meditații la matematică

Într-un exercițiu jurnalistic demn de o cauză mai bună, reporterii Academiei Cațavencu au intrat în posesia unei informații de ultima oră. Astfel, deși duşmani politici, Dan Șova și Roberta Anastase vor fi, din toamnă, colegi de meditații la matematică, deoarece ambii politicieni au probleme cu aritmetica simplă. Adică, mai pe șleau, pentru că s-au făcut de râs în fața tuturor că nu prea știu să numere, vor lua parte la un curs intensiv de adunări, scăderi, înmulțiri și împărțiri. În acest sens, Bunicuța Iliescu și Tanti Nuți Udrea își vor trimite progeniturile politice la o pregătire intensivă în așteptarea alegerilor din noiembrie.

Cei doi învățăcei au primit, conform surselor noastre, niște cadouri care să-i impulsioneze să obțină note cât mai bune la învățătură. Astfel, Dan Șova a primit deja de la Buni un abac, dar și niște calmante, că prea s-a agitat zilele astea și nu e bine ca de la o vârstă atât de fragedă să aibă probleme cu inima. La rândul ei, Roberta Anastase a primit un ghiozdănel Louis Vuitton și niște ciorăpei D&G.

Presa de scandal a lansat deja speculații cu privire la ce se va întâmpla între cei doi. Astfel, mulți consideră că Dan Șova, mai golan din fire, nu se va putea abține și o va trage de codiție pe micuța Roberta. Cu siguranță însă că, în câteva luni, se vor împrieteni și vor face schimb de sandviciuri, țigări sau pixuri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare