HomePoliticDănuţ Şova a demisionat pentru a putea pleca în...

Dănuţ Şova a demisionat pentru a putea pleca în turneu cu Circul Globus!

Demisia ministrului Şova de la Transporturi nu are legătură, aşa cum s-a crezut, cu performanţele sale nule în fruntea acestui minister, cu o mai veche pasiune a junelui pesedist. Potrivit unor surse din cercul de prieteni ai demnitarului, Şova dorea de mult să renunţe la activitatea ministerială, la care a recunoscut în multe rânduri că nu se pricepe, spre a se dedica adevăratei sale pasiuni: circul.

„El a mai încercat să facă în dese rânduri circ, ori pe la televizor, ori pe şantierele unde mergea să dea din mâini, dar nu prea râdea nimeni, ba telespectatorii evrei chiar plângeau. Era un mister: nimeni nu-şi imagina cum de un ministru de tot râsul nu declanşa hohote, oriunde se ducea. Şi astfel şi-a dat seama Dănuţ că, doar dacă s-ar costuma în clovn ar stârni, poate şi râsul”, a precizat un amic de-ai săi.

De aceea, profitând de faptul că apreciatul Circ Globus va pleca în turneu în această vară, Şova a decis să se alăture trupei de clovni, chiar dacă nu are pregătirea necesară, el fiind, deocamdată, un simplu bufon. Totuşi, fostul ministru speră să-i facă pe spectatori să se prăpădească de râs povestindu-le despre marile realizări ale sale, pe timpul celor doi ani de mandat. Dacă nici acest plan nu-i va reuşi, este posibil ca Şova să se reprofileze fie în omul-ghiulea, funcţie pentru care îl recomandă numeroasele tunuri din timpul guvernării, fie în foca de la circ, fiindcă şi lui îi place peştele – altfel n-ar fi prieten la cataramă cu Negoiţă, Mazăre şi Bănicioiu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare