De 3 x Ponta

de Nestor , 23 august 2016
De 3 x Ponta

Victor Ponta, fost Prim-mitoman al României, despre cozile din diaspora formate la alegerile din 2014: „Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se așezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca sa fie cozi, să se arate la televizor.”

Deoarece colegul Spartakus tocmai a făcut obişnuita criză de nervi, puindu-l pe Monta din toate poziţiile pamfletare, venim şi cu un punct de vedere lucid asupra aserţiunilor puio-montiste: am aflat că un om oarecare (ca de exemplu Victor Ponta) nu doar că se poate dedubla după cum o cer interesele, dar şi multiplicarea e un fenomen la îndemâna oricărui cetăţean, chiar dacă el nu se numeşte Ponta.

Rezultă clar că un diasporean căpşunar, vânzător de ţară şi cu nevastă curvă în România (conform definiţiei pesediste) s-a aşezat în 2014 la coada electorală în şir de (doar un exemplu) 4 x el însuşi. L-a devansat astfel abuziv pe dragnianul rămas în ţară şi care, lipsindu-i abilităţile automultiplicatoare, a înşirat numai două rude decedate anterior, în timp ce-l votau pe Ion Iliescu.

Astfel ne-am căptuşit noi cu (vezi din nou Ponta) piromanul Iohannis, cel care voia să dea foc Bucureştilor dacă Ponta nu avea bunul-simţ să se sacrifice în interesul patriei prin demisie. Cazul clinic al cetăţeanului Victor Viorel ar procura doar o serioasă sursă de amuzament colectiv, dacă n-ar fi însoţit de coada poptămăşistă ce îl urmează pe Facebook. Fraţi români! Vin alegerile din toamnă, faceţi coadă la emigrare! Asta dacă vreţi să ajungeţi şi voi într-o lume normală, fără fenomenul Ponta în multiplicare!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Neagu Mircea

  05 septembrie 2016 3:25

  Din Pacate Traim Vremuri Triste ! , Prea Devreme ! Adica , intr-un Comentariu Precedent , am Scris un Comentariu , cam Iesit din Comun ! A Doua Zi , in Data de 02 Septembrie 2016 , in jurul orei 1050 AM , in Provincie a fost un Cutremur de circa 4,6 Grade Richter . Da am fost cam sucit cu Gandurile cu 8 Ore Innainte de Cutremur ! Stau si ma Intreb Oare Eu sunt Un Om Normal ? Nu ! Eu nu cred ca sunt un Om Normal ! Eu Gandesc , prea Liber , si sunt prea Non-Conformist ! Cam mai in mai multe feluri de a fi . Ca uneori de Non Conformist ce sunt , parca eu sunt picat pe Terra de pe o alta Planeta , care nici eu nu stiu cum se Numeste aceea Planeta ! Dar sa trecem peste toate aceste si sa ma Gandesc , ca Ieri 4 Septembrie 2016 , la Stirile de Seara de la TV , am aflat o Stire Extrem de Trista ! Ca o Femeie , Mama a doi Copii , din Cauza Saraciei si a Lipsei de Alimente , din Cauza Depresiei , aceea Femeie a Renuntat la Viata ! Iar Evenimentele Extrem de Triste de Viata au Inceput sa apara chiar din Prezent ! Nu din Viitor la care inca n-am ajuns ! Este foarte Trist ! ca din Cauza Saraciei , a lipsei de Alimente si de Bani necesari Traiului Zilnic , incep sa Moara Oameni ! Iar aceasta Situatie este de Alarmant de Ingrijorator ! , dupa Parerea mea . Incepand cu Prezentul Zilelor noastre .Iar viitorul cum v-a fi ? Aveti Idee ?

  raspunde comentariului
 • Neagu Mircea

  01 septembrie 2016 2:44

  Daca un Proverb este Iarna nu-i ca Vara , iar un Domn Ambasador al SUA , din Alta Tara , Spunea , Zic cu Aproximatie , ca o Tara nu-i ca Alta Tara , Inseamna ca Dupa Adoptarea Monedei Euro , la Noi v-a Fi din Nou Doliu , ca si Cum Astazi 02 Septembrie 2016 , se Tine Doliu , dupa Aceia din Italia . Adica la Noi v-a Fi Doliu , deoarece , din Cauza Saraciei , si datorita a Foamei in Gat a Populatiei , v-a Scadea Numarul de Populatie , deci v-a fi Doliu , datorita , ca Moneda Euro , v-a fi Foarte Puternica , iar Populatia v-a fi Slaba , datorita Foamei in Gat ! De fapt Uniunea Europeana este Cam Zgarcita cu Emigrantii , deoarece Nu le poate Acorda Emigrantilor o Viata Decenta , , iar la Noi , cand se v-a Adopta Moneda Euro , v-a fi Saracie Mare , cu Foamea in Gat Mare , v-a Scadea Numarul Populatiei , deci , v-a fi Doliu , iar de Nevoie , Unii Oameni , v-or Trebui sa se Inscrie din Nou in Partidul Comunist , de la Noi , sau din Alta Tara , ca sa nu le mai Asculte Altii Telefoanele din Masini de pe Strazi ! Ca sa nu se Stie , Cine le Asculta Telefoanele ! Deja Foamea in Gat si Saracia , este de pe Acum din Anul 2016 ! Dupa Aderarea la Moneda Euro , foarte Puternica si a Oligarhiei Monedei Euro , din Uniunea Europeana , care v-a avea Pretentii ca la Noi Moneda Euro si Preturile sa fie la fel ca in Uniunea Europeana , atunci Partidul Comunist , v-a avea Sprijin mai Mare din Partea Populatiei Sarace cu Foamea in Gat , iar Asa Uniunea Europeana , v-a face tot Posibilul , ca la Noi , Saracia sa fie Mare , si sa Renunte la Moneda Euro , datorita Prea Mare Numarului de Populatie care v-a Trebui sa fie Ajutata , ca sa nu fie Un Genocid , Datorita Monedei Euro ! Iar asa ca un Masochism , al Monedei Euro , la noi nu se v-a Rezolva Nimic cu Moneda Euro , v-a aduce la Saracie , Partidul Comunist , v-a Castiga foarte Mult in Sondaje si la Viitoarele Alegeri Politice , iar Astfel , Politica si Democratia Monedei Euro , prea Puternice , la Noi , cu Preturi foarte Mari , nu v-a Rezolva cu Nimic Imbunatatirea Nivelului de Trai al Populatiei ! . Daca ar Ajuta prea Mult Populatia de la Noi cu Moneda Euro , ca Populatia sa nu Moara de Foame si de Saracie , atunci ar Saraci Populatia din Uniunea Europeana ! Si Asta nu Convine ! Cine Imparte Parte i-si face cu Moneda Euro ! Iar la noi , Populatia , multi Oameni , v-or Muri ca Prostii Ascultand la Povestile Uniunii Europene , cu Introducerea Monedei Euro , care nu Este Decat o Poveste de Adormit Copii cei Mici , si Naivi ! Iar Realitatea de Trai al Oamenilor v-a fi Foarte Crunta ! Ca in Jungla ! Traieste cine Poate si este Bogat ! Cam acesta este Viitorul , la Noi ! Sa spun de pe acum la v-a fi Posibil in Viitor , Studiind si Mentalitatile Occidentalilor , care de fapt , Sunt Zgarciti ! Asta mi-a Spus-o si un Neamt din RDG , dupa Anul 1990 , la Mare , la Noi . Si a avut Dreptate !

  raspunde comentariului
 • nahir

  31 august 2016 11:39

  tonta inca e prim-mitomanul tarii

  raspunde comentariului
 • jules

  23 august 2016 12:21

  primul psihiatru care i-a pus public eu am vazut un scurt fragment pe tvr international dintr-o emisiune preluata de la realitatea tv diagnosticul acestui nenorocit de puie monta a fost regretatul profesor universitar doctor florin tudose vezi aici cine a fost florin tudose httpsro.wikipedia.orgwikiFlorin_Tudose . aici httpwww.comisarul.ropoliticpsihiatrul-florin-tudose-despre-pacientul-victor-p_171486.html - cate ceva din personalitatea bolnavului muie ponta in opinia marelui psihiatru .

  raspunde comentariului
+