De ce îl susține Angela Merkel pe Iohannis?

de Nestor , 14 noiembrie 2014
Dictatoarea Merkel la masă cu un Iohannis în viziune PSD


La prima vedere, s-ar părea că susținerea Angelei vine dinspre evidența că amândoi sunt un fel de germani; chiar dacă au confesiuni diferite și provin din foste congregații comuniste. Dar noi suntem fani ai lui Mihăiță Gâdea și, la o cercetare mult mai scrofuloasă, am ajuns la următoarele concluzii:

1. Cel mai evident aspect (cuvânt fundamental în PSD, de la nea Nicu Văcăroiu încoace) este că amândoi nu au copii. Fapt ce face ca Merkel să fie unul dintre importanții clienți ai furnizorului Iohannis, en gros (copii în viu) și en detail (pe organe). Se știe că istoricii gen Ghiță Funar au descoperit de mult că Angela este adevărata fiică a lui Hitler, făcută de acesta cu asasinul pedofil Himmler.

2. Este clar complotul pus la cale pe Axa Merkel - Iohannis: noul Președinte va aboli ortodoxismul, obligând populația să treacă la protestantism și luteranism. Ne vor dispărea astfel tradițiile individualizatoare în lumea creștină: bătaia în biserică, pupatul moaștelor, dăruitul popilor, târâtul pe coate în jurul lăcașelor și multe alte ritualuri strămoșești.

3. Angela intenționează să ne ia și partea rămasă din Tezaurul de la Pietroasa, invocând originea gotică. După ce a rezistat prelucrărilor cu toporul, furturilor și incendiilor românești, plus o gestiune temporară rusească încheiată cu perisabilități, tezaurul va ajunge pe mâna unora care habar n-au că dacii au inventat runele și zvastica.

4. Perfect adevărat că Iohannis va vinde Transilvania ungurilor, însă traseul afacerii este altul: Viktor Orban are mari dificultăți financiare și va revinde teritoriul Germaniei, cu un comision inspirat din experiența guvernelor de la București. O provincie istorică românească va ajunge astfel să fie condusă din Cancelarie, și s-au văzut consecințele pentru specificul nostru național pe vremea germanofilului Funeriu.

5. Angela Merkel dorește ca toată România să devină un Sibiu la scară mare, adică un Hermannstadt fără flegme și ambalaje pe trotuare, distrugându-se identitatea culturală ce ne-a dus faima în lume. Închipuiți-vă o Românie unde vom fi obligați prin lege să folosim batista la suflatul nasului, în detrimentul obiceiului dacic de a utiliza mâna liberă. Păi să nu-ți vină să întorci armele alături de frații ruși și să-i lași pe naziștii ăștia fără ceasul lor dictator al orei exacte în Europa?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • b.valerica

  15 noiembrie 2014 13:07

  mai bine cu nemtii! totus sunt corecti dar nu 100 la 100 dar in comparatie cu rusii sau chiar cu americanii eu zic ca cu nemtii e mai bine !

  raspunde comentariului
 • Petre Barde city Queens - NY Over 5 Cities NOT BORO.

  15 noiembrie 2014 0:14

  MESAJ important ...... CATRE JOHANIS NICOLAUS ........... TE RUGAM cheama-l in JUSTITIE EUROPEANA LA CEDO PE UN NEMERNIK, TIKALOS , ABJECT INFAM ce SE VREA kemat NESSTOR . ACUIZATIA TRIMISA la CEDO .....kematul NESTOR A SCRIS PE INTERNET DECI DOVADA EXISTA ca " YOHANIS DORESTE SA VINDA TRANSILVANIA UNGARIEI "......... nici ca se putea o INSULTA, O OCARA MAI bezmetika CA ASTA ...... DAR A SCRIS-O PE INTERNET, N-O MAI POATE retrage .......TOTI ALIENATI MINTAL SUNT tolerati PE ECRAN PIUBLIK- RO ..... sa OFERE SI SA expuna SMINTEALA LOR INTREB- DIN USA ............ DE CE SUNT LASA-TI ? OARE din VICIUL PSIHIK DE A VEDEA PATRIA RO DOWN ? CUM VINE ASTA..?... ca un PREZ- RO ...... POATE DESTRAMA O PATRIE MILENARA CA astfel dicteaza SINAPSELE LUI lui NESTOR BEZMETIKUL CU APROBAREA ecranului PUBLIK ............. . RECOMAND ..... in SUBTERAN LA OCNA DE SARE CU TOTI nebunii periculosi PT patrie acum, LIBERI PT A INCITA SI TULBURA un popor. NU VA E RUSINE MANAGERILOR ECRANULUI PUBLIK PT MANAGEMENTUL VOSTRU DEFECTOS cu is de TRADARE , A PATRIEI UNDE TRAITI. ............. NICI UNGURII NU VOR ACCEPT ACESTA SCORNIRE NEBUNA. LA OKNA CU NESTOR.... SI ALTI agitatori ca EL. ..iF managerii- ECRANULUI PUBLIK- RO cenzureaza mesajul meu DE MAI SUS, CEA CE ESTE de BANUIT, ei POT FACE ASTA ATATA POT SI EI......CE URMEAZA NU VOI ARATA CACI TREBUE SA JUDEC BINE CE VOI face. PANA ATUNCI LE DORESC ..... sa iubeascsa PATRIA COMUNA RO. DANUBIYANA.. SI TOTUL VA FI BINE...nemtsul YOHANIS NASCUT IN zona CIBINULUI CU EDUCATIE DANUBIANA ar MERITA FULL sa fie PREZ. RO. dar alegatorii DANUBIENI au mintea SPRE MOSCOVA nu spre VIENNA.. VIVA DANU-BIYANA RO, CARE A CREAT OLANDA NITHER LAND nici teren LUMEA de acolo numindu-se SELF DUCH se citeste DACI a creat cu mii de ani BACK poporul german DEUTSH -se citeste DOICi adika tot DACI........ CARPATINA DANUBIANA - LAND A FOST UTERUL PT WEST EUROPA . INCLUDING ITALIA , GALLINA FRANKA SI PORTUGALIA gaqllina este cuvant DANUBIAN din care AVEM GALLINA aromana - SUD DUNA, si GAINA NORD DUNA. CARE SE INTINDEA PANA LA DON, NUME dela DUNA- SI ni- PRU adica APROAPE niar PRUT , SI DE CE NU SIRET A FOST nash pt SYRIA. SIRIENII ACUM ARABIZATI au CATEVA CUV INTE danubiene aromane O AFIRMA CEI CE AU LUCRAT IN SIRIA SI AU DESCOPERIT surpriza. TRAIASKA BANA LUNGA PT DANUBIYANA RO.

  raspunde comentariului
  • b.valerica

   15 noiembrie 2014 13:11

   ai dreptate! respect pt cei ce nu se inchina la poponarul de ponta!

   raspunde comentariului
+