HomePoliticDe ce îl susține Angela Merkel pe Iohannis?

De ce îl susține Angela Merkel pe Iohannis?

La prima vedere, s-ar părea că susținerea Angelei vine dinspre evidența că amândoi sunt un fel de germani; chiar dacă au confesiuni diferite și provin din foste congregații comuniste. Dar noi suntem fani ai lui Mihăiță Gâdea și, la o cercetare mult mai scrofuloasă, am ajuns la următoarele concluzii:

1. Cel mai evident aspect (cuvânt fundamental în PSD, de la nea Nicu Văcăroiu încoace) este că amândoi nu au copii. Fapt ce face ca Merkel să fie unul dintre importanții clienți ai furnizorului Iohannis, en gros (copii în viu) și en detail (pe organe). Se știe că istoricii gen Ghiță Funar au descoperit de mult că Angela este adevărata fiică a lui Hitler, făcută de acesta cu asasinul pedofil Himmler.

2. Este clar complotul pus la cale pe Axa Merkel – Iohannis: noul Președinte va aboli ortodoxismul, obligând populația să treacă la protestantism și luteranism. Ne vor dispărea astfel tradițiile individualizatoare în lumea creștină: bătaia în biserică, pupatul moaștelor, dăruitul popilor, târâtul pe coate în jurul lăcașelor și multe alte ritualuri strămoșești.

3. Angela intenționează să ne ia și partea rămasă din Tezaurul de la Pietroasa, invocând originea gotică. După ce a rezistat prelucrărilor cu toporul, furturilor și incendiilor românești, plus o gestiune temporară rusească încheiată cu perisabilități, tezaurul va ajunge pe mâna unora care habar n-au că dacii au inventat runele și zvastica.

4. Perfect adevărat că Iohannis va vinde Transilvania ungurilor, însă traseul afacerii este altul: Viktor Orban are mari dificultăți financiare și va revinde teritoriul Germaniei, cu un comision inspirat din experiența guvernelor de la București. O provincie istorică românească va ajunge astfel să fie condusă din Cancelarie, și s-au văzut consecințele pentru specificul nostru național pe vremea germanofilului Funeriu.

5. Angela Merkel dorește ca toată România să devină un Sibiu la scară mare, adică un Hermannstadt fără flegme și ambalaje pe trotuare, distrugându-se identitatea culturală ce ne-a dus faima în lume. Închipuiți-vă o Românie unde vom fi obligați prin lege să folosim batista la suflatul nasului, în detrimentul obiceiului dacic de a utiliza mâna liberă. Păi să nu-ți vină să întorci armele alături de frații ruși și să-i lași pe naziștii ăștia fără ceasul lor dictator al orei exacte în Europa?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare