HomePoliticDe ce îşi doreşte Crin Antonescu să fie femeie?

De ce îşi doreşte Crin Antonescu să fie femeie?

Ieri, în cadrul întâlnirii Organizaţiei Femeilor Liberale, desfăşurate la Mamaia, Crin Antonescu a făcut o declaraţie care a şocat pe toată lumea: „Deseori sunt invidios sau regret că nu sunt femeie!”. La auzul unor asemenea vorbe, unii dintre români şi-au scuipat în sân, exclamând „Ăsta s-a ţicnit de tot, maică!”, în  vreme ce alţii, cu orientări sexuale mai exotice, au început să-l soarbă din priviri, aducându-şi aminte ce frumuşel era Mireille Mathieu a noastră în tinereţe.

Chiar dacă noi avem orientări sexuale normale, copii de crescut şi amante de întreţinut, mărturisim că onestitatea lui Crin ne-a surprins – când îl auzi pe colegul lui, Ponta, cum minte şi când trage apa la WC, e normal să rămâi şocat de faptul că-n USL mai sunt şi oamenii care spun chiar ce simt. Oricum, Crin Antonescu are toate motivele să regrete amarnic că s-a născut bărbat, nu femeie, şi o să vă explicăm şi de ce.

Hai să ne gândim, în primul rând, la tinereţea lui zbuciumată. Imaginaţi-vă un Crin cu craci lungi, fustă mini, nişte ţâţe beton şi ochi albaştri ca marea. Ca profesor, aţi fi putut lăsa repetentă o asemenea bunăciune sau aţi fi chemat-o la o mărire –  mărire de notă, să fim înţeleşi, nu mărire de altceva, nu vă mai gândiţi la prostii! Pe urmă, dacă ar fi fost femeie, credeţi că mai trebuia bietul Crin să pornească în cariera de om politic de la munca de jos, să bată satele Dobrogei, să împartă fluturaşi cu „Votaţi Radu Câmpeanu!” sau să-şi ia bătaie, în campania electorală, de la mardeiaşii FSN? Nici pomeneală! La ce fizic meseriaş şi la ce privire sinilie are, în  90 intra direct în Parlament,  cum a intrat şi secretara lui Dragnea!

Pe urmă, dacă era femeie putea oricând să dea cu flit cârcotaşilor, când îl surprindeau televiziunile sforăind pe la Congrese, pretextând că se afla „într-una din zilele acelea delicate”. În plus, dacă n-avea chef să meargă la Cotroceni, să se vadă cu tiranul Băsescu, putea invoca o migrenă rebelă, la fel ca nevestele care n-au chef de babardeală. Nu mai vorbesc că, la Antena 3, putea să fie mai isteric decât Ciuvică, Niels Ştecker ăla sau cum îl cheamă, Mircea Badea şi Dana Grecu la un loc, pentru că toată lumea ar fi zis: „Ce vrei, bă, e femeie, nu ştii că astea ţipă din orice?”.

Acuma, dacă tot şi-a exprimat Crin regretul că nu e doamnă, mă gândesc că frumos ar fi din partea milioanelor de votanţi USL, vii sau morţi, să pună mână de la mână şi colivă de la colivă şi să doneze măcar un bănuţ, pentru ca liderul PNL să poată beneficia de o operaţie de schimbare de sex. Că cine ştie, poate aşa o avea şi el şanse mai mari să devină preşedinte: cum să nu votezi cu două mâini o milfă tunată, siliconată şi botoxată, care arată, la 50 de ani, mai bine ca puştoaicele de 20 şi pe care o mai şi cheamă Crina Georgia Laurenţia Antonescu? Iar dacă n-o avea norocul să ajungă la Cotroceni, noua lui înfăţişare îi va permite lui Crin să devină lejer preşedinte pe viaţă la Liga Travestiţilor din România.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare