De ce s-a fotografiat Iohannis cu un câine

de Nestor , 05 octombrie 2016
Sursa foto: Klaus Iohannis/Facebook

De Ziua Internațională a Animalelor, Preşedintele Iohannis nu s-a dus la Parlament, ci s-a fotografiat cu Spike, membru canin al SPP. La un sondaj scurt în redacție (pe eşantioane reprezentative), ne-au ieşit următoarele variante explicative pentru gestul prezidențial. Aşadar, Iohannis s-a fotografiat cu un câine deoarece:

1. Spike este un câine sorosist, neavând nume românesc şi nici pedigree de ciobănesc mioritic - corespondentul românului adevărat în lumea celor care latră. Suntem siguri că Preşedintele Ponta n-ar fi procedat niciodată astfel, preferând un exemplar din rasele autohtone Palavra şi Peia.

2. A vrut să-i arate dulăul pisicuțului Ponta, în perspectiva alegerilor din decembrie.

3. SPP-istul în patru labe este un ciobănesc german, rasa de suflet a blândului dulău Klaus, cel adăpostit de popor la Cotroceni ca să scape de jăvruța care dădea cu lăbuța.

4. Este vorba de un câine tehnocrat, ştiindu-se bine că toți tehnocrații sunt câini, aşa cum au dezvăluit ciobanii mioritici din PSD.

5. Spike este cel care, de fapt, a vrut să se fotografieze cu Iohannis, ca să vadă şi el în sfârşit pe cine păzeşte.

6. Iohannis l-a momit pe Spike cu un şniţel, fără succes, şi abia când i-a arătat "Proiectul de ţară" acesta a fost de acord să stea cuminte în poză.

7. Era normal să-l aleagă pe Spike fiindcă tatăl acestuia este un exemplar celebru, Strike, care l-a păzit şi instruit pe Băsescu în tratamentul aplicat adversarilor politici. Strike a ajuns astfel, ca şi maidanezul Oprea, General de Brigadă dar, din păcate, a fost scos la pensie pe caz de boală după ce a turbat lătrând la imaginea Codruţei pe televizor.

8. Spike a fost încântat să se pozeze alături de un reprezentant al periculoasei meserii de politician român, el urmând să fie detaşat în Afganistan, unde se va relaxa fugărind talibanii cu zgardă explozivă la gât.

9. Lui Spike îi plac mult selfiurile alături de oameni politici, visând de când era căţelandru să ajungă şi el la ciolanul consistent al acestora.

10. Este o poză prin care Iohannis vrea să demonstreze, cum s-a vehiculat în presă, că intenţionează să devină câine politic luptător şi lătrător, pentru a scăpa de imaginea Saint Bernard-ului dormind pe coadă la Cotroceni. Cum spuneam, o poză.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Bancu cu Lupu

  06 octombrie 2016 4:36

  Lupulamea îi place cuminecătura ta. Arienii se panichează în loc să râdă și cad din bananier când aud bancul ăsta...

  raspunde comentariului
 • Cuminecăturile Gemene

  06 octombrie 2016 3:20

  Cu un astfel de călăuzitor suplinitorul orb poate scoate un întreg popor din groapă, doar trebuie să se țină bine de lesă și să nu latre ca prostul la ursul vecinului.

  raspunde comentariului
 • K9u1r1u

  05 octombrie 2016 23:17

  Ecce Arianus! Pe el și pe mama lui virgină! Aceasta este prima poză a președintelui României cu domnul Iohannis.

  raspunde comentariului
+