HomePoliticDe ce s-a fotografiat Iohannis cu un câine

De ce s-a fotografiat Iohannis cu un câine

De Ziua Internațională a Animalelor, Preşedintele Iohannis nu s-a dus la Parlament, ci s-a fotografiat cu Spike, membru canin al SPP. La un sondaj scurt în redacție (pe eşantioane reprezentative), ne-au ieşit următoarele variante explicative pentru gestul prezidențial. Aşadar, Iohannis s-a fotografiat cu un câine deoarece:

1. Spike este un câine sorosist, neavând nume românesc şi nici pedigree de ciobănesc mioritic – corespondentul românului adevărat în lumea celor care latră. Suntem siguri că Preşedintele Ponta n-ar fi procedat niciodată astfel, preferând un exemplar din rasele autohtone Palavra şi Peia.

2. A vrut să-i arate dulăul pisicuțului Ponta, în perspectiva alegerilor din decembrie.

3. SPP-istul în patru labe este un ciobănesc german, rasa de suflet a blândului dulău Klaus, cel adăpostit de popor la Cotroceni ca să scape de jăvruța care dădea cu lăbuța.

4. Este vorba de un câine tehnocrat, ştiindu-se bine că toți tehnocrații sunt câini, aşa cum au dezvăluit ciobanii mioritici din PSD.

5. Spike este cel care, de fapt, a vrut să se fotografieze cu Iohannis, ca să vadă şi el în sfârşit pe cine păzeşte.

6. Iohannis l-a momit pe Spike cu un şniţel, fără succes, şi abia când i-a arătat "Proiectul de ţară" acesta a fost de acord să stea cuminte în poză.

7. Era normal să-l aleagă pe Spike fiindcă tatăl acestuia este un exemplar celebru, Strike, care l-a păzit şi instruit pe Băsescu în tratamentul aplicat adversarilor politici. Strike a ajuns astfel, ca şi maidanezul Oprea, General de Brigadă dar, din păcate, a fost scos la pensie pe caz de boală după ce a turbat lătrând la imaginea Codruţei pe televizor.

8. Spike a fost încântat să se pozeze alături de un reprezentant al periculoasei meserii de politician român, el urmând să fie detaşat în Afganistan, unde se va relaxa fugărind talibanii cu zgardă explozivă la gât.

9. Lui Spike îi plac mult selfiurile alături de oameni politici, visând de când era căţelandru să ajungă şi el la ciolanul consistent al acestora.

10. Este o poză prin care Iohannis vrea să demonstreze, cum s-a vehiculat în presă, că intenţionează să devină câine politic luptător şi lătrător, pentru a scăpa de imaginea Saint Bernard-ului dormind pe coadă la Cotroceni. Cum spuneam, o poză.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare