HomePoliticParlamentDe teama USR, pesediștii vor să trimită urna...

De teama USR, pesediștii vor să trimită urna mobilă către alegători doar însoțită de popi şi de mascaţi!

O situaţie absolut îngrijorătoare a fost semnalată conducerii PSD zilele acestea, de către activiștii politici din teritoriu. Anume faptul că prezenţa la urne în ziua de 27 septembrie se anunţă a fi foarte redusă, persoanele cu drept de vot fiind extrem de rezervate în a se deplasa către secţiile de votare, din pricina fricii faţă de electoratul agresiv pro-diversitate și multiculturalism al USR, care pândește la toate colţurile.

În atare condiţii, reuniţi deocamdată în celulă de criză, deşi foarte mulţi oameni îi aşteaptă să se reunească în celulă pe la Rahova, Jilava sau Poarta Albă, echipa centrală de campanie a PSD, cărora li s-au adăugat Patriarhul Daniel şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marian Ciolacu, a dezbătut, redactat şi adoptat o circulară internă, distribuibilă în județele roșii ale României, gestionate de Consilii Județene social – democrate, prin care se urmărește un demers comun întru modificarea în regim de urgență a normativelor privind circulaţia urnelor mobile în cazul alegerilor locale de duminică.

Potrivit noilor reglementări propuse, dacă autorităţile au semnale că anumiţi cetăţeni nu s-au prezentat la vot, având în acest sens confirmarea şefilor de circumscripţii electorale, vor putea uza de prezumţia rezonabilă că acest lucru a fost cauzat de potenţiale ameninţări venite din partea activiștilor pro-diversitate și multiculturalism ai USR şi vor putea trimite la domiciliul alegătorului absent urna mobilă, însoţită de o echipă mixtă formată din preoţii de proximitate şi jandarmii de promiscuitate.

Iniţiatorii propunerii apreciază găselniţa ani-absenteism ca fiind una cu succes garantat, orice creştin abordat prin surprindere de comandourile de popi şi mascaţi neavând decât şansa exprimării unei opţiuni ferme şi imediate, prin ştampilarea căsuţei ”DA” a buletinului de vot, pentru a nu fi stigmatizat prin trecerea în categoria simpatizanților de homălăi și sorosiști.

Reţea nu este nouă, însă, ea fiind patentată cu succes în urmă cu cinci ani, de către echipele B.O.R şi A.N.A.F. În 2015, în urma discuţiilor dintre reprezentanţii guvernului şi cei ai BOR s-a stabilit ca inspectorii de la Fisc să-i poată „călca“ pe românii răuplatnici doar de Bobotează, o dată cu preoţii.

Cei de la Fisc s-au plâns că, dacă nimeresc în casa contribuabilului după ce vine preotul, nu mai găsesc nimic de luat. Pe de altă parte, nici preoţilor nu li s-a părut creştineşte să vină Fiscul primul şi să-l lase pe bietul enoriaş cu pereţii goi, să nu mai aibă şi ei măcar o plasmă, o carpetă cu „Răpirea din Serai“ sau un bibelou cu balerină de udat cu şomoiogul de agheasmă! Aşa că s-au decis să intre doar împreună, să ia toate lucrurile găsite la creştin în casă şi să le împartă la ieşire.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare