HomePoliticParlamentDefăimarea pentru proști. Curs practic de înjurat baroni

Defăimarea pentru proști. Curs practic de înjurat baroni

Colonelul și-a dat foc la păr în mediul virtual. Orcan și-ar fi dat și el dar nu avea la cel. La fel și Banciu. Ce ne facem fetelor?, zice ei. Odiosul pușcăriabil Dragnea a fătat prin nevertebratele din parlament (asta e defăimare clară la adresa nevertebratelor) o lege care reglementează defăimarea socială. Nu intrăm în detalii legate de faptul că imbecilii au reacționat ca măgaru-n pantă fără să citească porcăria de lege emanată din tigva baronașului Liviu. Ne propunem să arătăm practic cum poate fi atacat Dragnea la interese prin dezvăluiri documentate. Vom lua două cazuri reprezentative și anume dezvăluirea din budoar și investigația la portofel, specii jurnalistice pe cale de dispariție mutilate de amatori specializați în fonfleuri servite de SRI.

Dezvăluiri dintre cracii amantelor

Subiect. Aflăm pe surse, vorba tutelor de la tv, că Dragnea s-a dus în Brazilia cu o vertebrată rurală culeasă de pe centurile din Telemorman și făcută parlamentar prin voturi de la dedecați. Deținem poză cu maimuța, bilete de avion a le cupului sau dovezi de la hote.

Text. Ieri, președintele PSD, dl Liviu Nicolae Dragnea, a efectuat o vizită de documentare în Brazilia, unde deține proprietăți numeroase, în vederea elaborării unei legislații specifice în domeniul așezării ciocanilor în glugi (după cum vedeți am introdus deja un element defăimător- ciocanul) Din delegația noastră a făcut parte și domnișoara Cur Bombat (nu scrieți așa, e doar un exemplu), expert în limbi dar și în utilizarea limbilor la elaborarea actelor normative(aici inserați o poză sugestivă cu maimuța). În cadrul procesului care a durat tot weekend-ul domnul Liviu Dragnea a experimentat intens variante limbistice culese din mitologia indiană în vederea elaborării unui act complex dar normativ care să acopere sau să umple golul sau vidul legislativ. La rândul său, domnișoara Cur Bombat s-a dedicat elaborării unei variante orale complete a actului normativ în vederea unei mai bune înțelegeri a conceptelor de către cetățenii interesați. La întoarcerea în țară domnul Dragnea zâmbea fără motiv și a refuzat să ne ofere declarații. El a fost așteptat cu masa pusă de consoarta sa, doamna Bombonica (și pui o poză cu tanti).

Investigația de portofel

Subiect. Aflăm pe surse că baronul a finanțat ilegal campania electorală a PSD prin donații fictive făcute pe numele unor sărăntoci.

Text Ieri, în județul Teleorman, s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerea noilor parlamentari europeni. Membrii organizației PSD, din care provine și președintele acestei formațiuni politice, Liviu Nicolae Dragnea, au luat cu asalt casieriile partidului pentru a dona fonduri bănești necesare propagandei electorale. Din toată sărăcia lor, muncitorii, șomerii, casnicii, instalatorii și alte categorii sociale asistate de stat au donat potrivit listei publicate în Monitorului Oficial (aici bagi facsimil) sume cuprinse între 10.000 – 15.000 de euro. Oamenii au refuzat să ne spună de unde au avut banii și ne-au îndrumat spre sediul PSD. Aicea, domnul Dragnea ne-a declarat că nici vorbă de infracțiune, că banii nu provin din fraudele TelDrum sau din șpăgi, ci din munca încordată a cetățenilor.

Hai, să-l văd eu pe judecătorul acela care sancționează asemenea texte informative! Spor la defăimat!  

PS Dacă nu aveți informații utilizați defăimarea indirectă, cu materialul clientului. Publicați o poză și invitați câinii să latre. 

 

Citește și Legea defăimării – o carte ce se joacă la Parlament sau se scrie la Jilava  

                 Dragnea și-un popor prostit libertatea ne-au ciordit!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare