Democrații sunt nemulțumiți de masca lui Trump: vor să-i impună una care să-i filtreze și cuvintele, nu numai aerul!

de Eugen Cismasu , 13 iulie 2020

Democrații și presa mainstream au ironizat decizia președintelui american Donald Trump de a se conforma recomandărilor privind purtarea măștilor pentru evitarea răspândirii coronavirusului, tachindându-l pe șeful administrației cu întrebări legate de trendul în materia echipamentelor de protecție.

Nu credeți că v-ar sta un pic mai bine cu o mască neagră, inscripționată cu ”Black Lives Matter?”, a fost întrebat, evident tendențios, la ultima conferință de presă, Donald Trump, de către o jurnalistă CNN, răspunsul ironic al liderului american atrâgând proteste de amploare în media neo-liberală: ”Nu știu cum mi-ar sta mie, dar cred că ție ți s-ar potrivi de minune una purtată permanent, chiar și în intimitate. E drept, urâțenia nu e contagioasă, dar sunt de părere că și iubitul tău ar trebui să aibă șansa de a nu mai merge la culcare, de frică, în fiecare noapte, cu lumina aprinsă”.

Ca urmare a acestui episod, democrații au propus peste noapte un nou proiect de lege care ar impune președintelui Donald Trump obligația de a purta nu o mască chirurgicală obișnuită, ci una confecționată din bandă adezivă, care să nu-i filtreze doar aerul expirat ci și vorbele răspândite în spațiul public, și ”să-i închidă, dracului, fleanca” până la alegeri, după cum se arată în preambul.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  19 iulie 2020 2:32

  PENTRU TRAIUL a 20 DE MILIOANE DE LOCUITORI , PENTRU PLATA SALARIILOR , A PENSIILOR , ETC. , CU 2000 DE EURO PE LUNA , PENTRU 40 DE ANI , TREBUIE 16000 DE MILIARDE DE EURO , ADICA 16 BILIOANE DE EURO , DE LA UNIUNEA EUROPEANA . BUCHAREST - JULY 19 , 2020 . CONTINUI TEXTUL DACA UNIUNEA EUROPEANA , AR MAI DA IN PLUS , INCA 16 BILIOANE DE EURO , ATUNCI , SALARIILE SI PENSIILE AR FI ASIGURATE , PENTRU INCA 40 DE ANI . DACA MA UIT LA O TARA , CATI LOCUITORI ARE ? CE SALARII , CE PENSII DUNT , DE CIRCA 2000 DE EURO , DE 3000 DE EURO , ATUNCI I-MI D-AU SEAMA , CA BUGETUL TZARII RESPECTIVE , AR PUTEA FI DE CIRCA 50 DE BILIOANE DE EURO . EXCLUZAND INDUSTRIA DE APARARE , CARE INGHITE FOARTE MULTE BILIOANE DE EURO , DE LA INDUSTRIA AVIATIEI , LA INDUSTRIA NAVALA , SE CHELTUIE , FOARTE MULTE MILIARDE DE EURO . DECI , UNIUNEA EUROPEANA , PROBABIL , ARE BUGETUL MAI MIC , DECAT AL UNEI TZARI . CA EXISTA SI PRINCIPIUL , MAI INTAI ASIGURAT TRAIUL PENTRU LOCUITORII UNEI TZARI , DUPA ACEEA COTIZATII , LA UNIUNEA ERUROPEANA . DUPA PAREREA MEA 500 DE MILIARDE DE EURO , ESTE UN MIZILIC , ADICA ESTE FOARTE PUTZIN , PENTRU AJUTOR FINANCIAR DIN PARTEA UNIUNII EUROPENE . MAI INTAI TREBUIE ASIGURAT TRAIUL UNEI TZARI , CU UN BUGET DE MINIM 50 DE BILIOANE DE EURO , DUPA ACEEA , CE MAI RAMANE EURO , PENTRU COTIZATII LA UNIUNEA EUROPEANA , DECI CU BANI PUTINI , DIN PARTEA UNIUNII EUROPENE , CONSIDER DE A FI O AMAGIRE , DACA UNIUNEA EUROPEANA , NU NE POATE GARANTA TRAIUL , PENTRU VIITORII 40 DE ANI , CU 2000 DE EURO , PE LUNA . IAR APEVISTII DEJA AU 2000 DE EURO PE LUNA IN ANUL 2020 , DOUA MII DE EURO , PE LUNA . APEVISTII , SUNT CEI CE APARA PATRIA PE VIATZA , DAR AU SI SALARII MARI , SI PENSII MARI , DIN 2020 , DE 2000 DE EURO PE LUNA , IAR SALARIILE SI PENSIILE , TREBUIE PLATITE DE UNIUNEA EUROPEANA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  18 iulie 2020 22:27

  FOR THE LIVING OF 20 MILION INHABITANTS , FOR THE PAYMENT OF WANGES , ETC. , WITH 2000 EUROS PER MONTH FOR 40 YEARS , 16,000 BILIONS OF EUROS ARE NEEDED FROM THE EUROPEAN UNION . BUCHAREST - JULY 18 , 2020 .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  15 iulie 2020 19:24

  A-TI AUZIT ? SE MAI PRELUNGESTE RESTRIICTIILE , INCA O LUNA IN BUCURESTI PANA DUPA 15 AUGUST 2020 , LA RESTAURANTE ! IN HAWAII , RESTAURANTELE PROBABIL , SUNT DESCHISE !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  14 iulie 2020 14:15

  LIBERTE , EGALITE , FRATERNITE , RAGALITE DE BURBON PARMA , VIVAT LE ROI MIHAI I .

  raspunde comentariului
+