HomePoliticDespre Năstase la pușcărie și alte chestii roz

Despre Năstase la pușcărie și alte chestii roz

și-a petrecut prima noapte în celulă. Pentru creștini, prima noapte e foarte importantă, fiind numită, cu oarecare variațiuni, noaptea nunții. Fiind deja o figură veche la Rahova, colegii de celulă s-au arătat nemulțumiți și l-au acuzat pe Năstase că e de rut vechi, dar asta nu i-a împiedicat să se alinieze în spatele lui, formând alaiul miresei.

După condamnarea lui Năstase, Marian Vanghelie a făcut următoarea declarație: „Nu cred că așa se poate trata politica într-o țară civilizată. Dacă ar fi să vorbim din punct de vedere uman, e dezastru! Cred că a adus și el (Năstase – n.r.) niște servicii destul de mari acestei țări”. De remarcat două lucruri: 1) Deși a vorbit aproape trei rânduri, Vanghelie s-a exprimat aproape corect, și 2) Printre marile realizări ale lui Năstase se numără abrogarea articolului 200, privind incriminarea homosexualității. Iar când îți faci ție un favor nu înseamnă că aduci servicii țării.

Băsiștii au fost în extaz: „Această sentință demonstrează că justiția funcționează”. Funcționează pe naiba. Năstase are două condamnări definitive, una de trei ani, alta de patru, teoretic un total de șapte ani de pușcărie. A făcut opt luni și o să mai facă încă pe-atât, adică un an și patru luni. Justiția e ca Iisus, iartă și curvele.

l-a comparat pe Adrian Năstase cu Iulia Timoșenko. Năstase a băgat la cap și, în semn de prețuire față de colegii de celulă, își va lăsa cosițe pentru o priză mai bună.

a sugerat că cei care, prin deciziile lor ticăloase, nenorocesc viața unui om, merită pedeapsa cu moartea, trimiterea fiind la judecătorii care l-au băgat la bulău pe „El Însuși”. Pare corect, dar e incomplet. Propun următorul amendament: „Cei care, prin deciziile lor editoriale ticăloase, prostesc sute de mii de români care apoi votează și nenorocesc, astfel, multe milioane de români, merită pedeapsa cu…???”. Nu știu cu ce, dar în niciun caz cu moartea, că n-am dat în mintea lui Badea, dar ei ar putea să facă ce le-a urat Becali, iar Voiculescu să se uite. Măcar de distracție.

Gâdea, la Antena 3: „Cât de jegos poți fi, Băsescule?!”. Nu știu cât de jegos poate fi Băse, probabil că e destul, dar dacă-i dai limbi în cur lui Năstase cât el face pe Iulia Timoșenko la pușcărie, e clar că, din punct de vedere oral, stai prost cu igiena.

Adrian Năstase nu renunță la preocupările academice în penitenciar, ieri rezolvând un exercițiu de matematică recreativă , avându-i ca subiecți pe cei cinci colegi de celulă: „Am numărat 11 ouă. Cinci colegi și Ilie Sârbu, care a venit în vizită”, a declarat Năstase.

Varianta tipărită a revistei e la chioșc. Se vinde doar cu parolă! Parola zilei de azi este: „Academia Cațavencu”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare