Divorțați, divorțați, divorțați!

de Spartakus , 24 martie 2016
Divorțați, divorțați, divorțați!

După ce, ani de zile, au făcut cărare pe holurile parchetelor și tribunalelor doar bărbații din PSD, de la o vreme DNA-ul a început să le întrebe cu cine-au făcut primul milion și pe consoartele acestora, călăuzindu-se după principiul că în spatele fiecărui corupt de succes se află o coruptă și mai de succes. Așa pare să se întâmple și cu Bombonica lui Dragnea, pusă azi sub acuzare de DNA pentru abuz în serviciu. La drept vorbind, dacă viețașii de la Jilava au avut parte de bucuria dușului cu Bombonel, de ce pârnăiașele de la Târgșor să nu aibă și ele măcar o Bombonică pe cearșaf?

Pare de mirare ca soția unui mare lider de partid să fie acuzată de ”abuz în serviciu”, pentru că știm cu toții că duduile astea măritate cu diverși mahări au pus, la viața lor, mâna pe multe, dar nu și pe muncă, așa că de unde serviciu? Dar – și aici vine bomba, nu bombonica! - în rechizitoriul procurorilor doamna Bombonica (apropo, cum o fi, frate, să te cheme Bombonica? Ce mai urmează în PSD, Glucoza Negoiță? Acadeaua Șova?) nu se mai numește Dragnea, ci Prodana. Carevasăzică, ea a divorțat de Livache pe șestache, să nu afle boborul pesedist că familistul model din fruntea Partidului a luat-o pe căi greșite.

Unii zic că, de fapt, ceaiurile dansante de la ora 5 (dimineața, zic gurile rele, după-amiaza zicem noi, că nu ne putem baza pe zvonuri) servite de dl Dragnea în compania faimoasei secretare-deputat de la Teleorman au dus la divorț. Noi, care știm că dl Dragnea n-ar călca strâmb nici măcar cu Victor Ponta, zicem însă că primul cuplu al Teleormanului a divorțat, mai degrabă, ca să mai salveze ceva din avere. Fiindcă, dacă se duce el la pușcărie, pierde și ea tot. Dacă se duce ea, pierde și el, și tot așa. Metoda nu e nouă, au brevetat-o alții, gen Cocoș și Udrea, dar e edificatoare. Când auziți că nu știu ce mare politician sau om de afaceri tocmai se desparte de nevastă-sa, fiți siguri că n-o face de pamplezir, ci fiindcă i s-a apropiat funia de par.

De fapt, cred că și procurorii ar trebui să urmărească procesele de divorț, la tribunal și, cum văd un grangure despărțit, cum să înceapă să-i purice trecutul, pe considerentul ”ăsta divorțează, deci sigur a furat ceva”. Dacă ar fi avut inspirația să procedeze așa cu Dragnea de acum un an, de când a divorțat, prima mustață a țării era demult rasă, tunsă și frezată la coaforul închisorii. Bine, Dragnea oricum are noroc că pe nevastă-sa a chemat-o Bombonica. La o adică, dacă-i dau până la urmă cu executare, el poate să se milogească de judecători: ”Am trăit atâta vreme cu Bombonica încât am dat în diabet, doamna judecător!”. La un asemenea discurs, ce să mai zici, decât să-i mai tai din pedeapsă? Tot cu pedeapsa redusă s-ar putea alege și politicienii pe a căror soție o cheamă Lăcrămioara, pentru că, de la atâtea lăcrămioare, or fi dat, săracii, în depresie. Nu mai zic de cei pe a căror nevastă o cheamă Manuela: ar fi suficient să se plângă judecătorilor că s-au săturat de ea și vor să divorțeze, pentru ca ăia să-i elibereze urgent, ca să nu le încalce drepturile: păi la pușcărie nu tot de Manuela ar avea parte?

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Cornelia&Mihai Dan

  27 august 2016 12:51

  Ne amuzam de fiecare data cind citim articolele Dstra.bine scris di bine colorant ne place.acum profitam de faptul ca poate ne cititi ,sa ne spuneti si noua celor din Australia, unde putem gasi pe Dl. Dragos Patraru, ,ne lipsestef.f. mult de cind numai este laTVR I,ne-ati ramas numai Drs cu articolele in care vedem care este situatia in tara,Poate a eti posibilitatea sa-i transmiteti Dvs, ca asteptam sa -l vedem si noi,va multumim din inima si continuati pe calea aceasta .cu stima doi cetateni batrini romani pe meleagurile Australiei.

  raspunde comentariului
 • aura

  25 martie 2016 12:38

  S L O B O D .... deh...! dar sa stii SPARTY ca nu este obligatoriu divortul pentru o MANUELA... sint si casatorii TARI cu MANUELE IN FUNCTIUNE... sexul a ajuns o perversiune la fel de S L O B O D A ca si gindirea... ce zboara... zboara... ZBOARA... !cind iubirea nu mai este esenta... noroc cu manuela ca ii mai scapa pe cite unii de la dementa lipsei... sau in cazul nelipsei SOTIEI ce sta in pat si adoarme in asteptarea SOTULUI ce este cu MANUELA IN BAIE...!COMPLEXITATEA VIETII NE OFERA VARIANTE DE BOGATIE NEIMAGINATA CI IMAGINANTA...! iar omul este inventiv...!in orice caz matale ramii S L O B O D...!

  raspunde comentariului
+