Domnul Dragnea are bani de etnobotanice

de Academia Caţavencu , 17 decembrie 2016

Mare e grădina ta, domnul Dragnea, și mulți postaci au mai păpat din ciupercuțele tale! Și când zic ciupercuțe mă refer la halucinogenele astea cu care i-ai îndopat pe ăștia mici, postacii, că au început să sară exaltați pe feisbuc ca dracii ăia răi.

Pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu, Dragnea a ținut o mare conferință de presă ca să ne zică nouă, din postura de TuzGuraMătii-Iohannise-că-nu-mă-lași-să-fiu-Premier, câte o să ne mai dea nouă, la popor, și cum o să ne mărească toate alea. Doamne, sper doar că dinții maro și durerile de prostată nu se iau de pe feisbuc sau de la televizor, că Dragnea ar fi fost în stare, în mărinimia lui, să ne dea la toți câte o carie crescută economic și un prostamol gratis.

Revenind, se pare că Dragnea a schimbat porțiile de ulei cu etnobotanice din alea finele, legalele. Iar făina a preschimbat-o în făină de Columbia, mult mai bună la cozonaci prăjiți pe creieri. Cum mă delectam eu pe pagina lui TuzGuraMătii-Iohannise-că-nu-mă-lași-să-fiu-Premier, numa’ ce îmi sar în ochi comentarii pline de praf de stele. Niciodată Dragnea nu a fost mai slăvit, mai pupat între obrajii din pantaloni, mai adorat și mai lins cu atâta abnegație. Și mi se pare normal, domnule, marfa de calitate se plătește în comentarii bune, că trăim în era internetului, când like-ul e monedă de schimb iar ciuperca piciorului crește lângă trandafirul PSD ca veverița lângă alună.

Ca să nu o mai lungim, domnul Dragnea, vreau și io la pachet ce le dați la ăștia mici! Că tare bine trebuie să fie să fii atât de neîmpovărat cu existența unui creier!

Creier prăjit la tot poporu', domnul Dragnea!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Dorin Ciobica

  17 decembrie 2016 22:01

  Până se racordează conductele de lapte i miere, cetăenii care răsuflă uurai că l-au înfrânt pe Soros primesc nite alifie de Tuvăngurădefraieri gratuit, preambul la valul de bunăstare ce urmează.În zilele următoare, se vor aplica i măririle de salarii, pensii, tăte, mătărângi etc. propuse de P.S.D.

  raspunde comentariului
 • gore

  17 decembrie 2016 21:28

  Nu cred că mai dă la careva prafuri că se pare va avea el nevoie să-și încece ciuda că nu prea va intra nici în parlament.... Crezând că nu vor fi obligați să le respecte șparlamentarii au creat legi care acum le taie crecile de sub picioare dă șmecheri care este.

  raspunde comentariului
+