HomePoliticParlamentDragnea, kipa evreilor moscoviți și legea defăimării

Dragnea, kipa evreilor moscoviți și legea defăimării

Legea defăimării i-a spart dinții inițiatorului său, Livache Dragnea. S-a întâmplat exact ca în bancul despre decesul lui Hercule în care, potrivit folclorului autohton, bravul erou crapă pocnit în freză de propriu-i organ genital pe care ținea o stâncă. Stânca s-a spart iar Hercule a fost lovit în cap de unealta sa cea mai de preț. Cam așa s-a întâmplat și la Livache, cu deosebirea că teleormăneanul și-a frânt destinul politic grație unei banale legi. Iată ce spune legenda în acest caz.

La data de 19 ianuarie 2016 în calitatea lui de sculă politică second hand, Dragnea pleacă într-o vizită de lucru în Israel invitat fiind de Isaac Herzog, președintele Partidului Muncii. Mai exact spus, Livache a acceptat invitația comuniștilor evrei de filiație rusă în ideea că se strecoară și el pe această filieră măcar într-o budă de la Casa Albă. Dacă Alinuța Gorghiu halește micul dejun cu rugăciune prin State și se laudă pe Facebook că a stat la 1 kilometru de Obama, Dragnea, pe care nu-l invită nimeni nici măcar la astfel de agape, doar n-o fi mai prost, nu? Asta ar fi motivația. Din delegația care l-a însoțit au făcut parte printre alții celebrul deputat cu față de cărturar Georgian Pop, cunoscut ca hârtia igienică a SRI din Camera Derutaților și un oarecare  Silviu Vexler, consilierul personal al președintelui Federației Comunităților Evreiești din România, fără grad din câte știm noi. Pe post de majoretă a evoluat Gabriela Firea Pandele, femeia de fier a PSD. Probabil calitatea doamne Firea este a I-a cu os. Ca să nu bată la ochi, Livache s-a mai invitat la vreo doi-trei miniștrii din cabinetul lui Netanyahu, așa la mișto, să le bea cafeaua.

Nu știm ce ocupațiune manuală și mentală a avut Dragnea în Israel dar știm că de acolo s-a întors alt om. Mai sărac, dar nu la portofel ci la etajul superior. Pentru că de cum a pus piciorul pe aeroportul din Otopeni Livache a anunțat că a inițiat o lege împotriva defăimării sociale. Că, zicea el, nu mai poate dormi noaptea de grija grupurilor sociale defavorizate, în special a evreilor. Așa a început nebunia.

SRI, organ care a avut în permanență în microfon în încăpere, respectiv bravul Liviu Pop, a aflat despre manevră și a aflat că inițiatorii tâmpeniei legislative nu sunt românașii noștri, ci evreii moscoviți. Pe filiera USA a venit ordinul de zi pe unitate care suna cam așa: șo pe Livache și pe legea lui! În câmpul tactic al mass media se declanșează o campanie de defăimare fără precedent la adresa lui Livache pe motiv că omul își bagă ceva restrictiv în gura presei. Tâmpenia ține și manipularea atinge paroxismul. Freza lui Livache rezistă și legea trece de comisia juridică din Camera Derutaților aterizând în plen. SRI recurge la ultima redută pro-americană din tabăra kurzilor pesediști- zglobiul președinte Valerică Zgonea, deputat sub acoperire. Cu ajutorul noului Hrebenciuc al PSD, deputatul ASF Marian Neacșu (numit așa pentru că și-a angajat tot neamul la instituția în cauză) actul autocopulativ al lui Dragnea este introdus pe ordinea de zi neregulamentar oferind opoziției motive de scandal. Alinuța, întoarsă de la haleala cu rugăciune din SUA se opune vehement iar buldogului Blaga i se slăbește lanțul cu o za. Logic, omul începe să latre. Aflat asupra unei vodci, Ludovic Organ îl colindă și el pe Dragnea de la o masă din fundul prăvăliei. În acest cor de înjurături glasul lui Livache nu se mai aude iar actul este retras. Chemați la ordine, haidamacii PSD se mobilizează de fațadă iar Valerică Zgonea este obligat să reintroducă lucrarea în malaxor. Dar, așa cum era de așteptat, Zgonea e mai deștept decât pare și, la numărătoare contabilizează voturile din doi în doi fără a ține cont de cartelele introduse. Pe șestache, un grup de patrioți PSD  uită să apese butoanele șoptind între ei vorbe de duh la adresa părinților lui Dragnea dar și a întregului arbore genealogic al acestuia. Legea pică iar Dragnea ia foc și amenință cu plângerea penală împotriva lui Valerică.

Pe seară, ambasada SUA emite un comunicat din care rezultă că Livache și-a regulat norocul cu această lege sovietică, bravul teleormănean fiind invitat să își bage legea în anus, operațiune nefinalizată nici până în ziua de azi. Așteptăm cu interes reacția forțelor de bine de peste ocean în câmpul tactic al justiției, unde Livache așteaptă un recurs la 1 an de pușcărie cu suspendare.  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare