HomePoliticDRAMATIC! Crin Antonescu, diagnosticat cu miserupită

DRAMATIC! Crin Antonescu, diagnosticat cu miserupită

În ultimii 23 de ani, o boală mentală cruntă a făcut ravagii în politica românească. „Miserupita”, așa cum o denumesc specialiștii, ori „durerea în cot”, așa cum mai este cunoscută în limbaj popular, a lovit fără milă și discriminare în politicienii români, atât în cei de dreapta, cât și în cei de stânga. Din păcate pentru peneliști, una dintre persoanele lovite de această cruntă maladie este chiar liderul lor, Crin Antonescu.

Psihologii contactați de Academia Cațavencu ne-au declarat că simptomele bolii sunt ușor de ghicit: nepăsare totală față de ceilalți, comportament obsesiv, somnolență și un ușor început de schizofrenie paranoidă. Specialiștii au adăugat că Antonescu ar fi manifestat aceste simptome dintotdeauna, mai ales dacă ne uitam la comportamentul său de chiulangiu din Parlament. Boala s-a agravat însă chiar în primele luni de guvernare USL-istă din acest an. Unul dintre momentele-cheie citate de psihologi este din aceasta vară, mai exact în luna iulie, când Antonescu a răbufnit în fața presei și ne-a zis tuturor, pe șleau, „dorm cât vreau, este treaba mea!”. Din câte se pare, miserupita progresează în cazul lui Antonescu, după ce acesta a fost filmat moțăind în timpul unui discurs al colegului său de luptă antibăsistă Victor Ponta. Din fericire, și-a revenit doar după o mică terapie de șoc: un telefon care a țârâit lângă el.

Crin Antonescu nu trebuie să dispere, deoarece psihologii au și identificat un tratament ideal pentru miserupita care îl macină. Aceștia i-au prescris patru ani la Cotroceni, scăpat de Băsescu, ferit de obsesii și cu niște cearșafuri de satin parfumate.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare