HomePoliticGuvernDupă precedentul ANAF-Antena 3, Poliția va invita violatorii și...

După precedentul ANAF-Antena 3, Poliția va invita violatorii și tâlharii la negocieri!

La auzul veștii că ANAF va negocia cu Antena 3 amânarea cererii de evacuare, pe principiul ”mai ceri tu, mai dau eu, mai înjură de morți Badea, mai cedează mortu de Iohannis”, sute de mii de internauți au fost cuprinși de o indignare fără seamăn. Este inadmisibil, afirmă ei, ca legea să fie negociată, iar banii furați de un pușcăriaș să constituie obiectul trocului între infractori și autorități. De fapt, ar fi trebuit să fie inadmisibil într-o țară civilizată, dar România nu este o țară civilizată, fiind situată, de fapt, undeva între comuna primitivă și comuna Vaideei, în plin capitalism de cumetrie.

Ceea ce este și mai incredibil e faptul că precedentul creat de șantajul Antenei 3 le-a dat idei și altor infractori. Astfel, potrivit surselor noastre, Sindicatul Național al Violatorilor Liberi și Asociația Profesională ”Tâlhari fără frontiere” ar fi cerut deja, ultimativ, Ministerului de Interne, să participe la negocieri, pentru micșorarea pedepselor. ”Suntem violatori cu ștate vechi, eu, de pildă, am cinci violuri și patru grațieri, ultima pentru bună purtare și pentru că am scris, la pușcărie, cartea ”Violul perfect în cinci pași simpli”, ne-a declarat Dorel Mătărângă, un cunoscut recidivist din Constanța, care s-a declarat indignat că doar pentru Gâdea și ai lui se poartă negocieri. ”Practic, Gâdea, Badea și ceilalți ciuvici au făcut exact ce am făcut și noi, doar că ei au futut poporul la cap până l-au spălat pe creieri, în vreme ce noi am violat doamne și domnișoare. De aceea, cred că ar trebui ca autoritățile să ne trateze cu același respect cu care îi tratează și pe infractorii de la Antena 3. Plus de asta, să știți că noi suntem violatori cinstiți, noi nu jefuim victimele după viol, cum a făcut Voiculescu, care, după ce a abuzat mental atâția români, le-a mai furat și 60 de milioane de dolari, că ăia era banii lor, nu ai guvernului”.

La negocieri au fost invitați să participe și reprezentanții președinției, violatorii rezervând deja în sala unde urmează să aibă loc discuțiile un pat mare, cu saltea confortabilă, pentru adormitul Dan Mihalache. ”Vrem ca polițiștii și judecătorii să fie mai blânzi, adică pe Antena 3 nu o evacuează nici în cinci zile, iar pe noi ne arestează pe loc? Nu e corect, e discriminare!”, afirmă Procopie Târnăcop, liderul ”Tâlharilor fără frontiere”, care ne-a mai declarat că vor propune poliției ca tâlhari mărunți să fie eliberați imediat după arestare, iar cei care au comis tâlhării grave să nu mai fie judecați de tribunale, ci de un stabor al tâlharilor, care să decidă dacă se impune sau nu arestarea preventivă. ”Văd că și colegii noștri din Parlament procedează la fel, în cazul tâlharilor de acolo, și nimeni nu se mai indignează. Păi ori suntem cu toții tâlhari, ori nu mai suntem?”.  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare