EXCLUSIV: Vezi cum îi stă lui Toni Greblă în rochiile pe care le-a primit şpagă!

de Academia Caţavencu , 23 ianuarie 2015

Dacă Organizaţia Mondială a Sănătăţii încă nu a declarat corupţia boală contagioasă la fel de periculoasă ca gripa aviară sau Ebola, ar trebui să o declare urgent. Deoarece, cel puţin în România şi cel puţin în PSD, această boală face ravagii. Fostul senator Toni Greblă a crezut că a scăpat de ea dacă fuge de la pesedişti, dar era deja prea târziu: el a luat boala, iar mâna lungă a DNA greblă se făcu şi-l băgă la zdup, pe motiv că a luat şpagă rochii, ouă de struţ şi alte lucruri utile bărbaţilor cu cojones. Vă prezentăm, în galeria ce urmează, adevărata poveste a lui Toni Greblă, nespusă până acum

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Toni Tarnacop

  11 septembrie 2015 13:49

  asta voia sa se expropieze fortat propietatile particulare, mai ales pentru Rosia Montana, mare patrihot, ce mai....

  raspunde comentariului
 • Gigi Târnăcop

  13 iunie 2015 14:40

  Nu vă mai luai frate de noi, ătia cu nume de unelte i scule. Vă e ciudă că nu vă cheamă i pe voi, Furcă, Doniă, Ciubăr, Lopată, Hârle, etc.

  raspunde comentariului
 • csillag

  21 aprilie 2015 14:10

  Exceptional umor.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  03 februarie 2015 0:55

  sunt tesute din penele de struti. sa nu le zboare in sus, cind aterizeaza si decoleaza, cu elicopterul pe masa taceri.

  raspunde comentariului
 • terente

  02 februarie 2015 22:20

  Dacă-și ia rochia asta la bulău greblă rupe pârnaiele... da, poate se însoară și dom profesor.Cică baștanii mai nou nu se mai duc pă Valea Prahovei, au descoperit Valea Rahovei... HA,HA,HA.

  raspunde comentariului
 • Liana

  02 februarie 2015 9:01

  Va mai amintiti de lozinca de dupa Revolutie, cu care defilau unii"NOI NU NE VINDEM TARA"Si aveau mare dreptate, ei ce-ar mai fi furat acum?

  raspunde comentariului
 • orni

  23 ianuarie 2015 10:48

  Pivora , ai kkt la creier !

  raspunde comentariului
 • Pivora

  23 ianuarie 2015 0:44

  Scoate-i afara pe americani din Estul Europei si termina cu slugile de la Bucuresti! Deja au prea mult tupeu in ei si situatia nu poate continua la modul acesta! Am ajuns sa platim benzina,gazele,motorina,trasportul, caldura 4-10 milioane pe luna ce este asta nesimtire, au venit americani sa ne fure aurul de la roasia montana, gazele si petrolul. Din cauza americanilor s-a distrus Romania ei au furat ei au distrus 8 milioane de locuri de munca au taiat pensi salarii prime jegurile de americani o natie imputita de tarani libidinosi gen Clinton si Pamela Livischi stagiara de la casa alba de ssemeni din biroul oval. O natiune de retardati si obezi. O natie de Stoarfe,Puscariasi ,Mercenari si Pirati alungati din Europa. Daca ati vazut filmele lor wester exact asa sunt tarani libidinosi retardati beti drogati si se bat si se impusca fraa pauza si ele stoarfe o natie de criminali hoti si escroci. Dupa ce au exterminat populatia nativa de indieni 260 milioane si au adus 400 milioane de sclavi negri din care 1 mureau pe drum si 80 mureau in maxim 10 ani pe plantati si in mine exploatati de nazisti rasisti americani. KKK Klan Klus Klan , sau Santa Klaus. Avem si noi un nazist acum presedinte sa vezi ce lagare de exterminare o sa deschida in maxim 10 ani extermina 80 din romanii, prin munca, binenteles daca nu mor ante romanii de lene, ei fiind certati cu munca si frati cu lenea ,prostia,furtul,preacurvia.

  raspunde comentariului
  • stroe vasilica

   11 februarie 2015 14:19

   piovra,vorbesti pa nas....raul este deja facut...este tarziu,fa nanitza......easti obosit...toata ziua te=ai jucat pe ulita in praf-UL S_A ALES DE TARA!!! EU VA LAS IN GRIJA MARE.,TARA..SA STATI STRAJA LA HOTARE,S_APARATI ACEST PAMANTeste CORUL DIN CHISINAU, CAND A FOST SA MOARA STEFAN,,,,,,,,,,AHAAAAA!!!!S_A DUS,UNTUL,PE GATUL CAINELUI FLAMAND!!!!

   raspunde comentariului
+