HomePoliticEXCLUSIV: Mesajul Mariei Grapini către alegători

EXCLUSIV: Mesajul Mariei Grapini către alegători

Milioanele de agramaţi din România nu trebuie să fie trişti că EBA nu mai candidează la PE, întrucât nu vor rămâne nereprezentaţi la nivel european: doamna Grapini tocmai şi-a depus demisia din Parlament, pentru a putea merge la Bruxelles. Am aflat, pe surse, şi mesajul pe care distinsa doamnă l-ar putea adresa fanilor ei de pe Facebook, cu acest prilej:

„Buna dimineata in aceasta minunata zi de prumavara. Este de dimeneata asa ca va urez Sa aveti o saptamna superba. Primavara sa va intre in suflete si sa va bucurati de soare ,de lumina ,de verdeata care si noi, politicienii aflati la putere ne bucuram de ea cat putem de mult. Me-a facut o placere deosebita sa fiu deputata ,sa reprezint oamenii care m-a votat sa intru in Parlamnet, ca sa vorbesc chiar si pentru cei mai umili dintre alegatorii care poate nu stie sa vorbeasca corect limba romana care eu am fost Olimpica la ea, dar are si ei nevoi, ca toata lumea.

Acum este momentul sa ancep o noua etapa din carierea mea de politician iresponsabil: alegerile ieurioparlam,entare. Sant convinsa ca aceasi oamenii care m-a votat ca dputata ma vor ajuta sa ajung la Brucxel sa mai ii reprezint odata.Caci, asa cum spunea şi Octavian Palet, pe peretele meu de face boook: „Atinge steaua de neatins si nui uita pe cei care a crezut in tine!”

Abea astept sa devin iueruoparlamentara europeana si sa ma inbrac cu ia romaneasca in Parlamentul Eruropean! Eu iubesc traditiile si na-am sa uit nici o data de unde am plecat ,de foarte de jos, adica de la fabrica de ciorapi din timisoara. Faptul ca cunosc bine electoratul si el ma andrageste este normal sa mai ma voteze odata. Promit sa imi fAC in fiecare zi un selfii din Parlamentul Iruoppean si sa postez imagine frumoase de la noul meu loc de munca. Lumea trebie sa stie ca a venit vremea sa nu mai aleaga toti exscrocii, ci oameni compemtenti, asa ca mine, care stie sa-si folosească creerele sa faca lucruri bune pentru erectorat.

Vreau ca lumea sa iasa la vot este o vreme splendida si cine nu vine la vot rusinica, ha-ha, n-au nici o scuza sa spuna pe urma ca frigul si ploaia nu le-a permis sa vina sa ma voteze. Nici macar cei care au reomantism, si Slava Domnului, ca tot erectoratul nostru are, nu sant scutiti sa vina la vot, darmite tineretul, care prezenta lor imi da Speranta in-tro Romanie mai buna.

Desi exista unele persoane (pdl.eii) care nu doresc sa va mai doresc buna dimineata si o seara superba si de la Brucxsel, eu nu ma dau bauta ,ci in continuare o sa scriu ca pe pagina mea de face boook e pagina mea si scriu ce vreau eu, afara de poze cu pisici care se supara domnu Ponta daca le pun, de cand l-a facut basescul Pisic.

Cred ca imobilizarea ecsemplara a alergatorilor din teritoriu sa vina la vot sa ma aleaga pe mine, dublata de solidaritatea oamenilor si cu ajutorul lui Dumnezeu si Domnu’ Voiculescu (va sarut, Sefu!) putem sa ajung si eu la Bruxcsel, ca sa imi depun eforturile ptr Rominia. Sa ave-ti o viata minunata ca mine!”

Esclusiv online!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare