EXCLUSIV: Monitorul Oficial va avea și ediții de weekend!

de Spartakus , 29 iunie 2012
INTALNIRE - VACAROIU - TARICEANU - LIDERI PARTIDE

Într-o perioadă în care presa scrisă e cu un picior în groapă, în vreme ce celălalt picior e de lemn, aschilopatic sau plin de varice, există și publicații care se vând ca pâinea caldă. Monitorul Oficial, de pildă, a devenit, de când a fost preluat de guvernul României, un veritabil bestseller. De câteva zile, practic, românii se înghesuie să cumpere Monitorul cum se îmbulzeau, pe vremuri, să ia „Shogun”, fiind nerăbdători să afle ce vrăji a mai făcut mangafaua mea, Ponta, ce organisme a mai desființat, pe cine a mai demis, pe ce decan l-a obligat să-și facă valiza.

Succesul este atât de mare, încât realizatorii Monitorului abia de au timp să scoată atâtea ediții peste ediții, mânați de zelul distructivo-constructiv al premierului, iar tipografii nu mai prididesc să tragă la rotativă publicația, pe care profesorii, doctorii, judecătorii, inginerii, specialiștii, profesioniștii în general și-o smulg unii altora din mână, să vadă: ei au fost dați afară, trimiși la Canal, exilați sau au scăpat și numărul ăsta?

Evident că, având în vedere acest succes colosal, mai mulți moguli, aflați aproape în faliment cu ziarele lor, au devenit, brusc, interesați de MOf. Cum Vîntu este la pușcărie, iar Patriciu nu mai are bani, singurul care și-ar putea permite să cumpere publicația ar fi Dan Voiculescu. Dom’ Profesor este pe val, și-a împlinit pohta de a-l vedea pe Ăla Micu la Agricultură și, spun cârcotașii, Monitorul a fost adjudecat atât de rapid de Ponta tot de hatârul lui: altfel, Felix ar fi avut o problemă cu justiția și să bagi un Varan la pușcărie lângă un hipopotam cardiac este deja o cruzime strigătoare la cer împotriva animalelor!

Așa că Felix, încântat că Monitorul scrie despre el mai bine chiar decât o fac țucălarii de la Jurnalul, pare dispus să investească bani grei în afacere. N-ar fi exclus deci ca, de acum înainte, în paginile Monitorului să fie publicate doar legi pozitive pentru guvernul Ponta, hotărâri de guvern cu dedicație și acte normative care să stipuleze că tot ce vine în contradicție cu plagiatele premierului este ilegal, imoral și îngrașă (îi îngrașă doar pe nesătuii ăia de pedeliști, evident!).

Pentru mai multă variație, Monitorul va avea și o ediție de weekend, cu rubrici de umor, rebus și meteo. La rubrica meteo, timpul probabil va fi stabilit personal de premierul Ponta, prin hotărâri de guvern. Dacă există riscul ca duminica să plouă, iar Victoraș are vreo cursă cu mașinuțe, el ar putea publica în MOf,  încă de sâmbătă, o ordonanță de urgență, contramandând, astfel, precipitațiile.

Nu vor lipsi editorialele unor gânditori celebri, gen Mircea Badea sau Mihaela Rădulescu, care vor scrie tot pe teme juridice: „Cum să nu te mai fure statul dacă-ți faci o fabrică de chibrituri” sau „Ești moldoveancă? Iată  cum te poți îmbogăți rapid, în zece pași simpli și legali!”. Din câte se pare, pe coperta primei ediții de weekend a Noului Monitor Oficial, care va apărea mâine, se va lăfăi Daniela Crudu, costumată doar în bikini, ca să arate în ce hal i-au dezbrăcat guvernele Boc și MRU pe bieții români!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+