HomePoliticEXCLUSIV! Motivul incredibil din cauza căruia Victor Ponta s-a...

EXCLUSIV! Motivul incredibil din cauza căruia Victor Ponta s-a pozat în genunchi

O poza cu premierul României în care acesta pare că sta în genunchi postată de acesta pe pagina sa de Facebook face de ieri furori în toată presa din țară, marii analiști încercând din greu să-i descifreze misterul.

Primele ipoteze nu au întârziat să apară. Unii, spre exemplu, au speculat că respectiva poză este, de fapt, o ironie la adresa înălțimii (sau, mai corect spus, a lipsei de dezvoltare pe verticală) a fostului prim-ministru Emil Boc. În plus, Victor Ponta s-ar fi lăsat fotografiat în această poziție ca să-l și deruteze puțin pe Băsescu și să-l facă să creadă că și el poate fi un șef de executiv ascultător.

Un alt scenariu ia însă în consideraţie cu totul alte variabile. Conform acestuia, Ponta ar fi vrut să-i ceară scuze lui Dan Voiculescu, deoarece în 2012 nu a fost tot timpul cuminte și nu a ascultat întotdeauna de sfatul lui.

Cu ajutorul unor surse din anturajul premierului, reporterii Academiei Cațavencu au reușit să deslușească însă acest mister. Din câte se pare, aflat în vacanță, Ponta a aflat de vizita iminentă a delegației FMI în România și a devenit, brusc, disperat. Destinatarul pozei era chiar negociatorul-șef al delegației Fondului, Erik de Vrijer, prim-ministrul nostru dorind să ceară milă de la aceștia, deoarece el le-a promis românilor că în 2013 vor primi doar lapte și miere.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare