EXCLUSIV. Reacţiile contracandidaţilor lui Oprescu la noul său adăpost pentru câini

de Mihai Cernea , 10 mai 2012
EXCLUSIV. Reacţiile contracandidaţilor lui Oprescu la noul său adăpost pentru câini

Lovitură de teatru: Sorin Oprescu a făcut ceva în privința câinilor vagabonzi. Mă rog, nu ceva util – e vorba de un adăpost pentru 2.000 de patrupede, cât să curețe trei străzi bucureștene.

În exclusivitate, Academia Cața­vencu a aflat pe surse cum au de gând să răspundă la această provocare contracandidații doctorului Oprescu.

Gigi Becali, de exemplu, va construi, se pare, mănăstiri pentru toți câinii din București, că și ei sunt suflete care trebuie să simtă milostenia lui Hristos. De câini se vor ocupa tot felul de călugări și măicuțe, care se vor muta în lăcaşurile de cult canine ale oierului credincios, mânați de iubire creștină și vreo trei-patru mii de euro pe lângă asta.

Soluția lui Nicușor Dan rămâne misterioasă, în bună măsură pentru că nimeni nu înțelege exact ce zice supereroul hipsterilor din Capitală pentru că vorbește prea încet sau gen.

Irinel Columbeanu ar fi declarat că o să aranjeze ceva cu niște chinezi, văzând cât de bine i-a ieșit afacerea cu Mr. Pink.

Silviu Prigoană s-ar fi enervat cel mai tare însă când a auzit de DogTownu’ lui Oprescu și ar pregăti un proiect care va sparge toate recordurile din domeniu: DogMegalopolis. Acesta va ocupa întreaga suprafață a județului Teleorman, că oricum nu se întâmplă nimic important acolo, și va fi un adăpost pentru toți câinii vagabonzi din România. Megaconstrucția lui Prigoană va avea saloane de coafor pentru patrupede, o sută de spitale superdotate, bordeluri câinești și sute de parcuri în care cățeii să-și îngroape oasele. Străzile și bulevardele metropolei canine vor purta nume de somități pe patru picioare ca Laika, Lassie sau Patrocle. Gunoiul produs de cetățenii DogMegalopolis va fi depozitat în Capitală, că bucureștenii și-așa s-au obișnuit să calce în rahați de câni în drum spre serviciu.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+