EXCLUSIV: Reacţiile VIP-urilor din România, după abdicarea regelui Spaniei

de Spartakus , 02 iunie 2014
carlos

Abdicarea inexplicabilă a regelui Spaniei a generat o gamă largă de reacţii în toată Europa şi, bineînţeles, şi la noi. Politicieni, membri ai monarhiei, sportivi şi artişti s-au declarat şocaţi de veste şi au comentat-o în mod diferit. Iată câteva dintre cele mai importante declaraţii:

Regele Mihai: „Nu înţeleg ce l-a apucat şi pe omul ăsta, s-a prostit la bătrâneţe? Să abdici fără să-ţi dea niciun comisar sovietic cu pumnul în masă mi se pare culmea prostiei. Eu, dacă aveam un tron, nu plecam de pe el nici mort!”

Regele Dorin Cioabă, suveranul internaţional al romilor: „Am fost foarte şucărit când am auzit că a abdicatără Carlito, era ca şi fratili meu alb! Ăla micu’ al lui, prinţu, n-are suficentă experienţă, în timp ce io am şi Experienţa, şi Expertiza, şi Priceperea, şi alte câteva surori foarte pricepute, care mă ajută să domnesc în palatul regal de la Costeşti. Sunt gata oricând să preiau coroana Spaniei şi sper să nu mă prindă cu ea la vamă!”

Gică Hagi, regele fotbalului: „Primesc tronul Spaniei, dar numai dacă mă iau ăia şi antrenor la Real Madrid, să-mi fie bine ca să nu-mi fie rău”.

Victor Ponta, regele plagiatorilor şi împăratul universal al mincinoşilor: „Dacă pentru un mizilic de câteva milioane de euro, cât au furat fiică-sa şi ginere-său, Juan-Carlos a abdicat, înseamnă că nu merita tronul. Noi avem în partid oameni capabili, care fură miliarde şi nu abdică de la principiile social-democrate. Şi nu mai pun la socoteală faptul că ei sunt baroni, nu regi!”.

Sandra Romain, „regina sexului anal”: „Nu mă interesează funcţia asta, mai ales că am înţeles că, din cauza crizei, spaniolii au ajuns mai rupţi în cur decât mine”.

Prinţul Duda: „Am primit oferte de a prelua sceptrul Spaniei, dar nu le dau curs, întrucât noi, Hohenzollernii, nu avem nimic în comun cu Bourbonii. Plus de asta, spaniolii au tradiţia luptelor cu tauri, în vreme ce eu şi familia regală a României suntem, precum se ştie, extrem de pasionaţi doar de luptele cu cocoşi”.

Ion Ţiriac, regele tenisului: “Îmi pare rău, dar şi-a făcut-o cu puşca lui. I-am zis de o grămadă de ori “Bă, Juane, nu te mai duce, mă, să vânezi elefanţi în Africa, să-ţi sară ecologiştii în cap. Vino în România, să masacrăm mistreţi, că nu ne zice nimeni nici dă-te mai încolo”.

Elena Udrea, “regina pe furate”: „Da, am auzit că preşedintele Spaniei a demisionat. Este un gest pe care eu, în calitate de lideră a Opoziţiei din România, îl salut. Invit, cu acest prilej, Spania să adere la Uniunea Europeană, la NATO şi la UNESCO şi în caz de refuz voi cere milioanelor de votante ale mele din Piatra-Neamţ să boicoteze produsele spaniole şi să nu mai cumpere pantofi sau opinci marca Manolo Blahnik”.

Exclusiv online

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+