HomePoliticEXCLUSIV! Știm cum se pregătește Băsescu pentru următoarea suspendare

EXCLUSIV! Știm cum se pregătește Băsescu pentru următoarea suspendare

Asemenea unui răufăcător din filmele cu James Bond, Dan Voiculescu și-a dezvăluit, aseară, în direct la agariciul său preferat, Mihai Gâdea, noul super-hiper-mega plan: acela de a-l suspenda, din nou, pe Băsescu. Nu știu de ce, dar zici că Felix și USL-ul chiar vor să-i rezerve lui Băse o filă din cărțile de istorie, că și așa omul asta își dorea.

Dându-și seama așadar că în România iarna e ca vara, și că-l așteaptă un nou referendum, Băsescu a început să facă pregătiri din timp. Contactați de o sursă imaginară, reporterii Academiei Cațavencu au aflat că Băsescu și-a închiriat din nou garajul pe care l-a folosit vara trecută pe post de centru de operațiuni. În plus, spre norocul lui, el nu și-a aruncat toate tricourile bleu-ciel LaCostel, alese pe sprânceană de EBA. Pentru că vine totuși iarna, iar în garaj e posibil ca Oprescu să-i taie căldura, președintele a trimis-o pe mezina familiei sale să-i cumpere pe voucher, din Dragonul Roșu, o geacă de iarnă de la același mare brand.

Nu în ultimul rând, pentru că tăcerea și calmul i-au adus multe puncte în ochii electoratului în această vară, Băsescu încearcă să-și perfecționeze aceste tehnici. Astfel, el a fost văzut mergând la cursuri de yoga și cumpărându-și, din hipermarketul său preferat, ceaiuri relaxante.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare