HomePoliticEXCLUSIV. Următoarele demiteri planificate de Victor Ponta

EXCLUSIV. Următoarele demiteri planificate de Victor Ponta

Victor Ponta s-a hotărât să dea cu paru’ în incompatibili, se pare. Mă rog, în cine poate și el, că doar nu se poate atinge de vreunul dintre cei doi miniștri ai lui Dan Voicu… ăăh PNL sau de trepădușul lui care a tăiat și a spânzurat prin Ministerul Educației ca să-și scape jupânul de plictisitorii ăia din universități care tot urlau ceva despre un plagiat, copiuțe la examen sau ceva de genul – nu contează, Pop boxează! Astfel, Ponta s-a decis să-l arunce peste bord pe Dan Mihalache, secretar general adjunct al guvernului, apropiat al lui Crin și una dintre cele mai enervante apariții USL la televizor.

Mă rog, Antonescu și Ponta susțin că nu e din cauza incompatibilității, ci pentru că ăla a vorbit aiurea pe nu știu unde. Cum singurul scop în viață al lui Mihalache pare să fie acela de a vorbi aiurea pe nu știu unde, e clar că e ca atunci când Băsescu a trimis legea pensiilor înapoi în parlament, în chip evident, din cauza mișmașurilor lui Anastase și nu pentru că îl durea pe el de vârsta de pensionare a femeilor. Oricum, Sunt convins că această decizie i-a făcut pe Barroso, Schulz și compania să-și scoată batistele și să-și șteargă sudoarea de pe frunți, liniștiți că în România statul de drept e salvat.

Un reporter al Academiei Cațavencu s-a deghizat în Bogdan Chirieac și a reușit să afle care sunt următorii incompatibili vizați de ochelarii prim-ministrului uslamist. Totuși, ca să nu mai arate slăbiciuni față de ANI, Ponta s-a hotărât să găsească el adevărații incompatibili din guvern.

  • Floarea Janghină, femeie de serviciu în cadrul Ministerului Apărării, găsită în incompatibilitate, deoarece în timpul liber mai făcea curat într-o scară de bloc.
  • Titel Pleașcă, administratorul clădirii Ministerului Dezvoltării, care, se pare, este acuzat de a fi președintele unui club de șah, stare de o profundă incompatibilitate în opinia lui Ponta.
  • Eufrosina Preacurvie, secretarul general adjunct – președinte al sindicatului secretarilor de stat din ministerele care încep cu litera „E” – a fost găsită în incompatibilitate pentru că ocupa, în același timp, și funcția de vicepreședinte adjunct subsecretar general analist operator date într-un ONG.
  • Nicolae Stricnină, portar în Ministerul Sănătății, care a fost declarat incompatibil pentru că este portar și în echipa de fotbal a cartierului în care locuiește.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare