EXCLUSIVITATE: Victor Ponta a fost primit, în America, de Mickey Mouse!

de Spartakus , 17 februarie 2012
ponta disney

La începutul săptămânii, Victor Ponta a plecat în Statele Unite, fiind văduvit pe nedrept de privilegiul de a comenta, la Capatos, imaginile cu funduleţul mic, dar bine lucrat, al lui Boc. De atunci, nu se ştie nimic oficial despre el, ceea ce este şi de mirare în această epocă a internetului. Era de înţeles să nu mai aflăm o iotă despre Ponta dacă pleca spre Vest cu Columb sau cu Magellan pe corabie, da’ acum? Nu s-a găsit nimeni, din ditamai delegaţia, să arunce spre ţară o vorbă, o scrisorică, un mail, un SMS, un buzz pe mess măcar? Lipsa de transparenţă a mesagerilor USL plecaţi în USA să bâzâie că iar le-a luat dictatorul jucărica guvernării este strigătoare la cer!

Din fericire, există surse neoficiale, care au dezvăluit presei detalii senzaţionale legate de minunata călătorie a lui Victoraş prin America. Potrivit acestor surse, Ponta ar fi încercat să se strecoare în Casa Albă, odată cu un grup de copii aflaţi aici în excursie cu clasa, dar a fost oprit la intrare de paznici, pentru că nu a putut justifica mustaţa care-i mijea sub nas. Şi doar îi spusese Daciana să se radă înainte! Dezamăgit că n-a apucat să facă şi el măcar o poză cu şemineul din Biroul Oval, Victoraş a fost consolat de colegul Corlăţean, care l-a anunţat, la hotel, că îi aranjase o vizită oficială la Disneyland! Bucuria copilului din procuror a fost nemărginită! A luat imediat primul avion şi nu s-a mai oprit decât în însorita Californie! Aici, după o scurtă anticameră, la coada de la bilete, adevăratul reprezentant al Opoziţiei din România a fost primit într-un cadru festiv de cuplul prezidenţial Mickey şi Minnie Mouse.

Preşedintele desenelor animate de pretutindeni, Mickey Mouse, s-a declarat încântat că poate discuta, în sfârşit, cu preşedintele Victoraş, despre care colega Mihaela (nu „dragostea” lui Geoană, ci aia de la opt fără zece, de pe timpul lui Ceauşescu) îi vorbise atât de mult până acum. El a ţinut să-l asigure pe liderul român de totalul lui sprijin în cazul în care USL va veni la guvernare, promiţând că va trimite atunci, ca ambasador la Bucureşti, pe Donald Duck, în ciuda faptului că acesta nu are origini alese, ci este un răţoi anglo-saxon şi proletar. În replică, Victor Ponta a promis că, dacă Mickey Mouse îl ajută, în campania electorală, să-l dea jos pe urâciosul ăla de Popeye Marinarul din fruntea ţării, el personal o să-i ceară lui Felix Motanul să difuzeze, zilnic, la Antena 3 patru ore de desene animate clasice, că s-o fi săturat lumea să vadă numai maimuţoi 3D ca Dana Grecu, Mircea Badea sau Mihai Gâdea.

Din păcate, în ciuda tentativelor disperate ale lui Corlăţean, Victor Ponta nu a putut da şi de Pinocchio: ar fi vrut grozav de tare să-l întrebe cum naiba de-a putut să se debaraseze de aţele păpuşarului Gepetto, că el din sforile Bunicuţei nu reuşeşte deloc să scape!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+