HomePoliticFBI confirmă: Nicuşor Constantinescu se ascunde ca un animal!

FBI confirmă: Nicuşor Constantinescu se ascunde ca un animal!

Deşi Nicuşor Constantinescu a fost dat în urmărire internaţională, e tot mai sigur că el nu a părăsit SUA. Un recent raport al FBI-ului dezvăluie: în instantaneul în care un american susţinea că l-a surprins pe Bigfoot apare, de fapt, Nicuşor. Era de aşteptat ca serviciul american să nu ofere detalii suplimentare, dar am reuşit să-l contactăm pe autorul fotografiei, iar acesta ne-a precizat:

"Eu sunt un împătimit căutător al lui Bigfoot şi am făcut multe poze ale animalului, dar imaginea asta mi se pare cea mai credibilă. Nu ştiu de ce spune FBI că ar reprezenta un animal politic de origine românească, Bigfoot nu a fost bănuit vreodată că ar fi vampir sau Mircea Geoană. Eu am auzit că e criză mare în România şi nu ar fi posibil să ajungă cineva la o asemenea siluetă acolo, mai ales când lucrează la Stat.

Creatura a părut la început cooperantă, am reuşit chiar să mă apropii destul de mult. Când credeam că o să-l fotografiez de aproape, poate chiar să fac un selfie cu el, a început să urle cu ochii la maşină şi a dispărut în pădure. Nu ştiu ce a văzut aşa înspăimântător, nu-i decât un Jeep obişnuit, cu numărul DNA 1313 FLORIDA. Am un poster cu Obama, dacă asta-i problema, îl dau jos şi trec la republicani!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare